Úvod Novinky Xiaomi smart WC doska má Wi-Fi a dokáže rozoznať jednotlivých používateľov. Stojí...

Xiaomi smart WC doska má Wi-Fi a dokáže rozoznať jednotlivých používateľov. Stojí prekvapivo málo!

Záchodová doska dokáže rozpoznať niekoľkých používateľov a automaticky upraviť nastavenia.

4

Xiaomi je akousi Ikeou východu. Prináša jeden zaujímavý produkt do domácnosti za druhým. To, že sa jeho stratégia sústredí hlavne okolo inteligentného príslušenstva je celkom jasné hlavne pri pohľade na inteligentnú dosku na WC.

Toaleta v japonskom štýle je niečo, čo by doma chcel mať azda každý, kto ju už niekedy vyskúšal. Vďaka Xiaomi ju môžete mať doma aj vy, a to za relatívne nízku cenu. Xiaomi Smartmi doska totiž stojí len 169,99 €.

Xiaomi Smartmi WC doska

Cena: 169,99 € | Poštovné: Zadarmo

Svet japonských toaliet je zaujímavý. Na tak základný prvok domácnosti, ktorý si ľudia na Slovensku bežne nespájajú s technológiami, je plný elektroniky a šikovných riešení, ktoré sú navrhnuté tak, aby chúlostivú situáciu čo najviac spríjemnili.

Záchodová doska od Xiaomi nie je výnimkou. Je vybavená doskou, ktorej teplotu môžete meniť nastavením na ovládacom paneli. Rovnako môžete zmeniť aj teplotu sprchy, ktorá je navyše ošetrovaná UV žiarením a je preto antibakteriálna. Senzory toalety následne bude vedieť, kto si na ňu sadne a všetky nastavenia tak aplikuje podľa používateľa, ktoré rozpozná.

To, že WC doska dokáže meniť teplotu podľa používateľa je síce super, no funkcií má viac. Ak budete na záchode sedieť viac ako 30 minút, automaticky vás upozorní. Rovnako tak spraví aj v prípade, ak sa začne domnievať, že ste na nej zaspali.

Samotná doska je široká 470 mm, dlhá 518 mm a hrubá 140 mm. Na jej inštaláciu budete potrebovať prívod vody pre bidet a samozrejme elektrickú zásuvku. Xiaomi zároveň ukazuje, aký typ toalety je s doskou kompatibilný.

Ak by ste takýto typ vylepšenia ocenili, nečudujeme sa. Vyzerá naozaj zaujímavo. Xiaomi Smart WC doska momentálne stojí 169,99 €. Kúpiť si ju môžete priamo na eBay.