Úvod Výrobcovia Xiaomi Toto ocení celá rodina: Inteligentná váha Xiaomi Mi Smart Scale 2 je...

Toto ocení celá rodina: Inteligentná váha Xiaomi Mi Smart Scale 2 je za parádnu cenu v CZ sklade!

Inteligentná váha Xiaomi vám nenápadným spôsobom môže zmeniť život. Nám pomáha žiť zdravšie.

1

Inteligentné technológie si našli cestu do domovov mnohých rodín. Podľahnúť im je veľmi jednoduché hlavne vtedy, ak sú skutočne nápomocné, resp. ak do domácnosti prinesú niečo nové. 

Pomaly ale isto tak z moderných domácností miznú „hlúpe“ spotrebiče a prichádzajú tie inteligentné. Jedným z takých je aj inteligentná osobná váha Xiaomi Mi Smart Scale 2, ktorá na prvý pohľad vyzerá ako krajšie spracovaná váha, akurát s funkciami, ktoré bežné váhy neponúkajú.

Xiaomi Mi Smart Scale 2
Xiaomi Mi Smart Scale 2

Xiaomi Mi Smart Scale 2

Cena: 14,99 € | Dostupnosť: Český sklad

Xiaomi Mi Smart Scale 2 je elegantné zariadenie, ktoré sa hodí do väčšiny domácností. Po dizajnovej stránke sa nám veľmi páči, ako jednoducho pôsobí. Pozerať sa budete na biely štvorec s gumenými nožičkami, v ktorom je zabudovaný displej zobrazujúci váhu. Jej schopnosti však siahajú oveľa ďalej než len na meranie váhy.

Mi Smart Scale 2 totiž okrem iného dokáže zmerať nielen telesnú hmotnosť, ale aj hmotnosť kostí, svalov či stav metabolizmu. Mnohých možno zaujíma úroveň tuku a ďalšie veličiny spojené s ľudským telom.

Xiaomi Mi Smart Scale 2
Xiaomi Mi Smart Scale 2

Váha nemá problém pripojiť sa na Android alebo iOS smartfón či s inteligentným náramkom alebo hodinkami. Všetky údaje z merania si tak ľahko môžete preniesť do svojho smartfónu, kde ich môžete sledovať. Medzi najlepšie funkcie určite patrí možnosť sledovania váhy a ďalších údajov pri až 10 ľuďoch, a to bez toho, aby ste to na váhe museli nastavovať. Keď sa na ňu postavíte, jednoducho bude vedieť, že ste to vy.

A ešte jedna čerešnička na záver. Váha sa nachádza v českom sklade, takže vám bude doručená bez nutnosti doplácať akékoľvek ďalšie poplatky.

V spolupráci s obchodom na eBay.