Úvod Novinky Windows 10 výrazne zlacnel. Kúpiť si ho môžete už za 7 €!

Windows 10 výrazne zlacnel. Kúpiť si ho môžete už za 7 €!

Obchod Keysoff spustil vôbec najväčšiu akciu na Windows 10. Kúpite ho už za 7 €.

0

Ešte stále používate staršiu verziu Windowsu alebo si staviate počítač a potrebujete operačný systém? Máme pre vás perfektný tip, vďaka ktorému môžete získať licenciu na Windows 10 za výnimočne nízku cenu. Ak potrebujete kompletnú výbavu, k Windows 10 si v obchode Keysoff.com za zvýhodnenú cenu môžete kúpiť aj kancelársky balíček Microsoft Office.

Windows 10: Prečo spraviť upgrade?

Windows 10 je najnovšou a stále aktualizovanou verziou operačného systému od Microsoftu. Spoločnosť sa oň stará tak, ako by už ďalšia verzia nemala vyjsť. Prichádzajú naň veľké aj menšie aktualizácie zaručujúce maximálnu bezpečnosť a modernosť. Okrem toho, nové herné tituly či programy sú programované tak, aby čo najlepšie fungovali práve na Windows 10. Niektoré už dokonca vôbec nefungujú.

Windows 10 za 8,58 €

Obchod Keysoff.com momentálne spustil veľkú akciu (42 %) na rôzne verzie Windows 10. Stačí ak pri objednávke použijete kupón „Eks42“ a zľava sa automaticky aplikuje. Využiť ju môžete k týmto produktom:

MS Office 2016 za špeciálne ceny

Azda najviac nakupovanou verziou Microsoft Office je tá s označením „2016“. Práve preto sa obchod rozhodol spustiť veľkú akciu (57 %) na mnohé z najpopulárnejších verzií tohto vydania. Stačí ak pred platbou zadáte kupón „Eks57“. Akcia platí na tieto produkty:

MS Office 2019 a 365 za skvelé ceny

Ak hľadáte novšiu verziu Microsoft Office, nezúfajte, aj na tie momentálne platí až 55 % zľava. Stačí ak v košíku zadáte kupón „Eks55“ a automaticky sa vám aktivuje nižšia cena. Platí to pre tieto produkty:

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysoff je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysoff.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

V spolupráci s Keysoff.com.