Úvod Novinky Windows 10 ide na dračku: Teraz ho kúpite už len za 8,39...

Windows 10 ide na dračku: Teraz ho kúpite už len za 8,39 €, Office už za 19,20 €!

(Sponzorovaný obsah) Ak svoj PC nemáte vybavený, je čas to zmeniť.

0

Windows 7 bol a stále je veľmi populárny operačný systém. Bohužiaľ, jeho podpora zo strany Microsoftu už skončila a spolu s ňou aj prístup ku všetkým mimoriadne dôležitým aktualizáciám. Hlavne tým bezpečnostným. V praxi to znamená to, že ak používate Windows 7, váš počítač alebo notebook môže a skôr či neskôr aj ostane nechránený.

Microsoft používateľom Windows 7 do 30. júla 2016 ponúkal bezplatný upgrade na modernejší Windows 10. Aj po tomto dátume sa však k Windows 10 dá dostať úplne zadarmo. Spoločnosť totiž chcene-nechcene v systéme nechala chybu, ktorá to umožňuje. Takto to funguje.

Ako bezplatne prejsť na Windows 10?

Nainštalovať si Windows 10 môžete relatívne jednoducho, no jedine za predpokladu, že váš počítač alebo notebook beží na legálnej kópii Windows 7, Windows 8 alebo Windows 8.1.

  1. Zamierte na túto web stránku (Microsoft)
  2. Kliknite na „Stiahnuť nástroj“ na tvorbu médií
  3. Stiahnutý program spustite, ak sa opýta, dajte mu povolenie
  4. Zvoľte “Upgrade this PC now” alebo “aktualizovať tento počítač”
  5. Dokončite inštaláciu

Momentálne nie je isté, dokedy Microsoft túto možnosť prechodu na Windows 10 ponechá aktívnu. Môže to byť o rok, zajtra, o týždeň alebo nikdy.

Ako získať Windows 10 za 8,39 €?

Ak máte čistý systém alebo ste doteraz nemali legálnu kópiu Windowsu, nemusíte zúfať. Za 8,39 € si totiž môžete kúpiť kľúč, ktorý vám umožní jeho inštaláciu. Stačí pritom zamieriť na overený obchod Keysworlds.com, kde si Windows 10 Pro môžete kúpiť za 8,39 €. Pri nákupe však netreba zabudnúť použiť kupón Esp40, inak vysokú 52 % zľavu nezískate.

Foto: Keysworlds

Nenašli ste, čo hľadáte? Možno vás zaujme toto

Ak ste vyššie nenašli nič, čo by vám vyhovovalo, možno vás zaujme ponuka nižšie. V nej nájdete balíčky Windows 10 a Office 2019 alebo jednotlivé verzie kancelárskeho softvéru. Nezabudnite použiť kupón Esp52 pre získanie najvyššej možnej zľavy!

Microsoft Office 2016 s ešte nižšou cenou

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese support@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

V spolupráci s Keysoworlds.