Úvod Výrobcovia Samsung Samsung predstavil UV čističku príslušenstva. Využiť ju môžete aj ako power banku

Samsung predstavil UV čističku príslušenstva. Využiť ju môžete aj ako power banku

0

Spoločnosť Samsung prináša na slovenský trh praktické príslušenstvo, ktoré zlikviduje 99 % baktérií zachytených nielen na smartfónoch, ale aj hodinkách, okuliaroch a vlastne asi na všetkom, čo sa doň zmestí.

Antibakteriálna UV čistička značky ITFIT je však primárne určená pre smartfóny, ktoré sa môžu počas očistnej kúry aj bezdrôtovo dobíjať, ak takouto technológiou disponujú.

Kompaktné zariadenie bolo špeciálne navrhnuté pre produkty značky Samsung. Pojme prakticky všetky typy mobilných telefónov, vrátane najväčšieho modelu Galaxy S20 Ultra 5G. Čistička meria 228 x 133 x 49,5 mm a váži 369 gramov.

Foto: Samsung

UV sterilizátor ITFIT dokáže v priebehu 10 minút zlikvidovať až 99 % všetkých nebezpečných baktérií a choroboplodných zárodkov vrátane Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa.

Zariadenie stačí vložiť do prístroja, uzavrieť a zapnúť. Počas UV žiarenia svieti zelená dióda vedľa tlačidla pre zapínanie čističky. Po uplynutí potrebnej doby dióda zhasne.

Čističku je možné aj počas výkonu použiť na bezdrôtové nabíjanie vďaka funkcii podporujúcej Qi štandard bezdrôtového nabíjania (max. 10 W), uvádza výrobca v tlačovej správe.

Foto: Samsung

Antibakteriálna UV čistička značky ITFIT sa u nás predáva od dnešného dňa, t. j. 3. augusta za 54,90 €. Natrafíte na ňu v značkových predajniach Samsung a v e-shope samsung.sk.