Úvod Samsung Samsung Galaxy Note20 Ultra Samsung posúva latku čoraz vyššie: Má obrovské zľavy a súťaž o Galaxy...

Samsung posúva latku čoraz vyššie: Má obrovské zľavy a súťaž o Galaxy Note20 Ultra 5G za 1 300 €!

Samsung si aj v auguste pripravil obľúbenú akciu Samsung víkend a navyše aj niečo špeciálny. Ocitnite sa v dobrej spoločnosti, kde môžete vyhrať špičkový Galaxy Note20 Ultra 5G!

0

Populárne Samsung víkendy, počas ktorých môžete získať obľúbené mobilné zariadenia za zvýhodnené ceny, pokračujú aj počas augusta. Už tento víkend, ktorý začína v piatok 21. augusta a trvá do nedele 23. augusta do polnoci, môžete využiť jednu z akcií na vybrané modely smartfónov, tabletov a nositeľnej elektroniky značky Samsung.

Aj tento víkend sú do ponuky zaradené špičkové modely Galaxy S, Note či modely z radu Galaxy A. Akcia platí v značkových predajniach Samsung v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku a v internetovom obchode značky Samsung, kliknite TU. Akcia platí do vypredania zásob a počas víkendu môže prísť k jej obmene.

Si fanúšikom Samsungu? Pridaj sa k dobrej spoločnosti a môžeš vyrhať!

Samsung si však pripravil aj ďalšiu akciu s názvom V dobrej spoločnosti. Počas nej môžete objavovať slovenské hrady a zámky. Budúci víkend 29. augusta to bude hrad Trenčín. Pridajte sa k dobrej spoločnosti so Sajfom a jeho špeciálnymi hosťami – influencerkou Janatini a novinárkou z Hospodárskych novín Alžbetou Gavendovou – a zažite VIP večer na Trenčianskom hrade.

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Zároveň si zahráte o hlavnú cenu Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Registrácia na akciu trvá do 24. augusta 2020 do 20:00 hod. Deň na to, 25. augusta Sajfa vyžrebuje 15 šťastných výhercov, ktorí získajú pozvánku 1+1 na výnimočný večer a komentovanú prehliadku Trenčianskeho hradu 29. augusta.

Navyše, Samsung pre všetkých výhercov na Trenčianskom hrade pripravil prekvapenie. Zaregistrujte sa však už teraz na stránke www.vdobrejspolocnosti.sk a možno budete jedným zo šťastlivcov V dobrej spoločnosti. Po zaregistrovaní získate voucher s 20 % zľavou na vstupné na Trenčiansky hrad.