Úvod Zaujímavosti Microsoft Flight Simulator 2020 vyzerá neskutočne: Pozrite si úchvatné prelety nad Bratislavou!

Microsoft Flight Simulator 2020 vyzerá neskutočne: Pozrite si úchvatné prelety nad Bratislavou!

Nový simulátor je dychberúco detailný.

2

Microsoft začiatkom týždňa oficiálne sprístupnil očakávaný Flight Simulator. Najväčší fanúšikovia už hru majú a na YouTube sa pýšia prvými letmi ponad svoje obľúbené mestá. Nechýbajú prelety cez New York, Washington, Černobyľ či iné zaujímavé miesta.

Niekoľko slovenských fanúšikov leteckého simulátora sa však rozhodlo, že využije pristávaciu dráhu na letisku M. R. Štefánika a preletia sa cez našu Bratislavu. Okolo Dunaja lietali napríklad YouTuberi Jojo Pastierčin alebo Martin Ondrejka.

Na videách môžete vidieť ako veľmi si dali tvorcovia Microsoft Flight Simulator 2020 záležať na detailoch. Automaticky vymodelované sú budovy letiska, hrad či nákupné centrum Avion alebo IKEA. Je to obrovský technologický majstrovský kus, ktorý však nie je pre každého.

Flight Simulator je neslávne známy tým, aký náročný je na výkon počítača. Výnimkou nie je ani jeho najnovšia verzia, ktorá bezproblémovo beží len na tých najvýkonnejších zostavách. Ak takú nemáte, musíte sa uskromniť s nižším rozlíšením a detailmi.

Ak ste fanúšikom lietania, Flight Simulator 2020 vyzerá skvostne. Na inštaláciu budete potrebovať vyše 100 GB voľného miesta. Digitálna verzia hry je dostupná od 18. augusta. Krabicová verzia bude na Slovensku dostupná 1. septembra.