Úvod Zariadenia Táto FullHD webkamera stojí len 25 €, ponúka kryt na objektív a...

Táto FullHD webkamera stojí len 25 €, ponúka kryt na objektív a v balení aj statív

Mať doma webkameru je veľmi dôležité. Ak ju nemáte, neváhajte, je možné, že sa opäť zíde.

0

Pandémia koronavírusu nás naučila veľa. Napríklad to ako veľmi ľudia majú radi toaletný papier a aj to, že keď všetci začnú pracovať z domu, dodávka zariadení, ktoré to umožňujú, nemá šancu držať krok s dopytom. Taký bol aj príbeh web kamier, ktoré sa dlhú dobu nedali kúpiť alebo boli príliš drahé.

Zoom alebo Google Meet konferencie tak mnohí absolvovali bez web kamery. Ak sa chcete vybaviť či už na teraz alebo na neskôr, máme pre vás skvelý cenovo dostupný tip. Kamera sa volá CilyCily, stojí len 25 € a ponúka všetko dôležité na to, aby ste boli pripravení čeliť akejkoľvek mítingovej či študijnej situácii.

Webkamera CilyCily

Cena: 25 € | Poštovné: 6,60 € | Predajca: Amazon

Webkamera je vybavená senzorom schopným natáčať až 1080p videá pri snímkovaní 30 FPS. To je dosť vysoká kvalita pre azda všetky prípady. Vďaka zabudovanému senzoru intenzity osvetlenia dokáže automaticky upravovať svetlosť tak, aby ste boli vždy perfektne jasní.

Kamera okrem toho disponuje objektívom so zorným uhlom až 110 stupňov a vstavaným mikrofónom. K počítaču či notebooku ju pripojíte jednoducho pomocou USB 2.0 kábla.

Veľmi zaujímavou funkciou je aj možnosť objektív úplne zakryť za pomoci vstavanej krytky, ktorú len jednoducho zaklopíte a o súkromie máte postarané. Pri mnohých webkamerách zvykne byť problémom uchytenie na monitor. To webkamera CilyCily vyriešila jednoducho – univerzálnym držiakom, ktorý vám ju umožní prichytiť na takmer všetky zariadenia.

Aby toho nebolo málo, v balení si okrem samotnej kamery nájdete aj malinký statív pre prípad, ak ju nechcete mať pripevnenú na monitore. Ide o skvelé príslušenstvo, ktoré by mohlo začať využívať viac spoločností.

Webkamera je dostupná v obchode Amazon.co.uk, ktorý doručuje aj na Slovensko. Výhodou kúpy cez Amazon je fakt, že prípadné problémy riešia prakticky okamžite či už vymenením produktu alebo vrátením peňazí.