Úvod Výrobcovia Xiaomi Ultraľahký mop od Xiaomi za 20 €? Xiaomi Mijia Deerma si zamilovali...

Ultraľahký mop od Xiaomi za 20 €? Xiaomi Mijia Deerma si zamilovali tisíce ľudí!

Spríjemnite si najnepríjemnejšie povinnosti. Xiaomi má riešenie, ktoré na Slovensku nekúpite.

0
Xiaomi Mijia Deerma
Xiaomi Mijia Deerma

Ak ste na tom podobne ako my a umývanie podláh nie je vašou silnou stránkou, možno by to zmenilo šikovné zariadenie z dielne Xiaomi. Namiesto namáčania handry, umytia kúsku podlahy, žmýkaní a následnom opakovaní existuje lepšie riešenie. Pozrite sa na mop s označením Xiaomi Mijia Deerma.

Xiaomi Mijia Deerma

Cena: 19,90 € | Poštovné: Zadarmo | Posiela sa z: EÚ sklad

Samotný mop je ultraľahký. Váži totiž len 750 gramov, čo z neho robí perfektnú pomôcku pre akúkoľvek domácnosť. Jeho súčasťou je podobne ako pri produktoch konkurenčných značiek (Vileda, atď.) zásobník na vodu, do ktorého môžeš pridať aj čistiaci prostriedok. Hlava mopu sa otáča 360 °, vďaka čomu pohodlne poumývaš úplne všade.

Xiaomi Mijia Deerma
Xiaomi Mijia Deerma

Handra z uhlíkového vlákna

Zaujímavosťou pri mope od Xiaomi je určite handrička, ktorá je vyrobená z uhlíkových vlákien. Na jeden záťah má pritom vydržať pozmývať plochu o rozmere 102 metrov štvorcových.

Xiaomi Mijia Deerma
Xiaomi Mijia Deerma

Mop od Xiaomi je tak veľmi zaujímavým prírastkom do domácností, ktoré hľadajú rýchly a spoľahlivý spôsob ako pozmývať. V kombinácii s lákavou cenovkou, ktorá len tesne prekračuje hranicu 20 € môže osloviť mnohých zákazníkov.

Ak mop od Xiaomi zaujal aj teba, kúpiť si ho môžeš za 19,90 €. Stačí ak zamieriš do overeného obchodu TomTop.

V spolupráci s Tomtop.