Úvod Výrobcovia Xiaomi Ventilátor ako sa patrí: Xiaomi má fantastické riešenie, nie je príliš drahé!

Ventilátor ako sa patrí: Xiaomi má fantastické riešenie, nie je príliš drahé!

100 rýchlostí, ovládanie cez aplikáciu a viac!

0

Čínska spoločnosť Xiaomi začiatkom tohto roka predstavila niekoľko nových modelov ventilátorov. Stihla to ešte pred vysokými teplotami, ktoré počas leta trápia nejedného z nás. Medzi predstavenými modelmi je aj stĺpový ventilátor Xiaomi Mijia Tower Fan s jednosmerným motorom (DC).

Práve ventilátor s jednosmerným motorom aký nájdete aj v Xiaomi Mijia Tower Fan má byť ideálnejšou voľbou, keďže je vďaka tomu tichší a spotrebuje menej energie.

Xiaomi Mijia DC Tower Fan

Cena: 77,99 € | Kupón: 1R41RKZD | Poštovné: 0,67 € (GLS)

Ventilátor dokáže napodobniť prirodzený vánok (mení intenzitu) a vďaka otočnému systému pokryje miestnosť až do 150 °. Vďaka tomu, že spadá do inteligentnej domácnosti Xiaomi môžete počítať s možnosťou prepojenia s aplikáciou Mi Home.

Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor

V nej budete môcť nastaviť to, koľko hodín má ventilátor fungovať (aby vás neovieval cez noc alebo práve naopak), nastaviť výkon (až 100 rôznych rýchlostí) a veľa ďalšieho. Výrobca hovorí, že ventilátor je možné ovládať aj hlasovými povelmi, no táto možnosť funguje len v Číne.

Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor

Vzhľadom na to, že ventilátor hýbe vzduchom, sa časom zašpiní od prachu. Aj na to Xiaomi myslel a pripravil jednoduchý spôsob, ako ho vyčistiť. Stačí odňať plastový kryt, odskrutkovať jednu skrutku a celý poháňač môžete vyčistiť. Kryt je dosť hustý na to, aby zabránil deťom strčiť prst cez mriežku a ublížiť si.

Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor

Ventilátor okrem aplikácie samozrejme môžete ovládať aj jednoducho priamo cez tlačidlá umiestnené v jeho vrchnej časti. Vzhľadom, že ide o novinku, sa takéto zariadenie na Slovensku nepredáva. Do predaja ho prináša obchod Geekmaxi, ktorý ho už o dva dni naskladní v EÚ sklade.

Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor

Objednať si ho však už môžete teraz. Aktuálne stojí namiesto 92,99 € len 77,99 €. Poštovné (GLS kuriér) stojí len 0,67 €. Nezabudnite použiť kupón 1R41RKZD.

V spolupráci s Geekmaxi.