Úvod Výrobcovia Xiaomi TOP kolobežka na trhu? Tento model prekoná len máločo. Má 65 km...

TOP kolobežka na trhu? Tento model prekoná len máločo. Má 65 km dojazd!

Na Slovensku sa predáva o 160 € drahšie.

24

Trh s kolobežkami je plný rôznych modelov. Niektoré sa predávajú už od 100 €, iné zas stoja podstatne viac. Náš dnešný tip, ktorý prinášame v spolupráci s obchodom Geekbuying však stojí za to. Kolobežka sa volá Ninebot KickScooter MAX G30 a mnohými je opisovaná ako „Mercedes“ medzi kolobežkami. Právom. Pozrite sa, prečo.

Ninebot KickScooter MAX G30

Cena: 631,11 € | Kupón: GKB465S | Dostupnosť: EÚ sklad

Hlavným lákadlom tohto konkrétneho modelu je jeho obrovská kapacita batérie. Vnútri konštrukcie sa totiž schováva 15,3 Ah batéria, vďaka ktorej na jedno nabitie prejdete až 65 kilometrov. To musí stačiť aj pre tých najnáročnejších používateľov.

Ninebot KickScooter MAX G30 ponúka dojazd až 65 km

Okrem toho sa kolobežka pýši prémiovým vyhotovením, ktoré je plné malých, no užitočných inovácií. Medzi ne určite patria kvalitné 10“ pneumatiky, ktoré nikdy nedostanú defekt, silnejší 350 W motor alebo upravený systém skladania, vďaka ktorému kolobežku zložíte za 3 sekundy.

Zaujímavosť: Do Ninebot niekoľkými miliónmi investovala spoločnosť Xiaomi

Súčasťou výbave je aj LED displej, ktorý zobrazuje zostávajúcu batériu, aktuálnu rýchlosť a zvolený režim (eco, štandard a šport). Vďaka silnejšiemu motoru dokáže kolobežka bez väčších problémov zdolať aj 20 % stúpanie.

Pri maximálnej rýchlosti 30 km/h a schopnosti zvládnuť 20 % stúpanie sa nemusíte obávať žiadneho terénu

Ako už býva pri kolobežkách Ninebot zvykom, súčasťou batériového systému je aj rekuperácia, ktorá pri brzdení alebo pustení „plynu“ začne automaticky získavať časť energie, ktorou dobíja batériu. Aj vďaka tomu dokáže ponúknuť tak vysoký dojazd.

Jedinou nevýhodou je mierne vyššia hmotnosť kolobežky. Kvôli veľkej kapacite batérií sa musíte pripraviť na 19,1 kg ťažké približovadlo, ktoré vám však bude slúžiť až kým sa nezhorší počasie. A potom zas ďalší rok. Na Slovensku sa kolobežka predáva za 799 €, obchod Geekbuying ju momentálne predáva za rovných 640 € bez akýchkoľvek kupónov.

Akcia je však obmedzená časovo aj počtom kusov, preto v prípade záujmu radšej neotáľajte. Nezabudnite použiť kupón GKB465S.