Úvod Výrobcovia Xiaomi Tieto hodinky od Xiaomi sú TOP: Za 26 € ponúkajú takmer všetky...

Tieto hodinky od Xiaomi sú TOP: Za 26 € ponúkajú takmer všetky funkcie!

Inteligentné hodinky od Xiaomi majú azda najlepší pomer ceny/funkcií na trhu.

1

Jedna z prvých spoločností, ktorá spadá pod ekosystém Xiaomi, Haylou (čítajte ako Hello), na trh prináša jedny z najzaujímavejších inteligentných hodiniek. Firma, ktorá v roku 2015 začala vyrábať bezdrôtové slúchadlá sa preslávila práve svojimi prvými hodinkami, Haylou LS01, ktoré stáli len 12 €, teraz prináša pokračovanie – Haylou LS02.

Xiaomi Haylou LS02

Cena: 26,24 € | Poštovné: Zadarmo

Ak hľadáte lacné, no šikovné fitness hodinky, ktoré vám budú robiť spoločníka pri všetkých vašich fitness aktivitách, možno ste ich práve našli. Haylou LS02 ponúkajú 1,4-palcový displej a dokážu sledovať 12 rôznych aktivít, a to vrátane behu, rýchlej chôdze, jazdy na bicykli, jogy, hrania basketbalu a ďalších.

Xiaomi Haylou LS02
Xiaomi Haylou LS02

Okrem toho disponujú 24-hodinovým meraním rýchlosti tepu, sledovaním spánku, upozornením na príliš dlhé sedenie, budíkom a všetkými ďalšími šikovnými funkciami.

V hodinkách sa nachádza 260 mAh batéria, ktorá ich podľa spôsobu využívania dokáže poháňať až 20 dní. Súvis to má aj s použitými technológiami. Medzi nimi je napríklad aj Bluetooth 5.0, ktorý je energeticky úspornejší a výkonnejší.

Hodinky vážia len 38 gramov a predávajú sa so silikónovým remienkom šetrným k pokožke. Vzhľadom na to, že ide o inteligentné hodinky je k dispozícii aj aplikácia. Stiahnuť si ju môžete z obchodu Google Play. V nej vám hodinky ukážu koľko krokov ste prešli, koľko kalórií spálili a všetky ostatné dáta z celodenného merania.

Xiaomi Haylou LS02
Xiaomi Haylou LS02

Aby toho nebolo málo, Haylou LS02 disponujú certifikáciou IP68, vďaka čomu sú odolné voči vode a prachu. Zobrať si ich tak so sebou môžete aj do sprchy.

Hodinky momentálne stoja len 26,24 €, no treba sa poponáhľať. Táto akcia platí len do 30. júna alebo do vypredania zásob.