Úvod Výrobcovia Samsung Používaš Samsung? Blíži sa veľká aktualizácia, pozri sa či príde aj tebe!

Používaš Samsung? Blíži sa veľká aktualizácia, pozri sa či príde aj tebe!

1

Samsung nám má na začiatku augusta predstaviť hneď niekoľko svojich horúcich noviniek. Nájsť medzi nimi môžeme rad Galaxy Note20, tablety Galaxy Tab S7 a S7+, skladací Galaxy Z Fold 2 či slúchadlá Galaxy Buds Live. Juhokórejský výrobca však počas Galaxy Unpacked odhalí aj nový softvér.

Konkrétne má ísť o novú verziu rozhrania One UI, presnejšie One UI 2.5, ktorá bude poháňať obidva modely z radu Galaxy Note20. Podľa všetkého však dorazí aj do aktuálnej série vlajkových lodí, čiže Galaxy S20, upozornil server SamMobile.

Ide o pomerne prekvapujúcu novinku, nakoľko minuloročná séria, ktorá debutovala s One UI 1.1, neskôr získala aktualizáciu rovno na One UI 2.0. Mnohí preto očakávali, že podobne to bude aj tento rok, a teda že zariadenia z radu Galaxy S20 prejdú z One UI 2.1 rovno na One UI 3.0 a Android 11.

Nové rozhranie dorazí niekedy po predstavení Galaxy Note20

Na možný príchod One UI 2.5 do aktuálnych vlajkových lodí upozornili informátori Ice universe a Max Weinbach. Podľa nich môže séria Galaxy S20 novú verziu rozhrania získať niekedy po debute Galaxy Note20.

Aj keď je predstavenie One UI 2.5 blízko, stále sa toho o ňom veľa nevie. Špekulácie však naznačujú, že nové rozhranie by so sebou mohlo okrem iného priniesť nový režim Pro pre natáčanie videí.