Úvod Zariadenia KUGOO Kirin S1: Cena zletela na nové minimum! Teraz sa oplatí viac...

KUGOO Kirin S1: Cena zletela na nové minimum! Teraz sa oplatí viac než kedykoľvek predtým

Cena klesla pod hranicu 240 €. Momentálne tak patrí medzi najlepšie voľby čo sa pomeru ceny/výkonu týka.

4

Ak by ste doma či už vy alebo vaši blízky (napr. deti) prijali elektrickú kolobežku, máme pre vás skvelý tip. Overený obchod Geekmaxi so skladmi v Európe momentálne do zvýhodnenej ponuky zaradil extrémne populárnu kolobežku KUGOO Kirin S1. Ide o rovnaký model aký sme nedávno recenzovali a nevedeli si ho vynachváliť.

KUGOO Kirin S1

Cena: 237,99 € | Poštovné: GLS (2,29 €)

Medzi najväčšie prednosti kolobežky patria jej 8-palcové pneumatiky s fantastickou priľnavosťou k vozovke, ktoré zabezpečia nielen pohodlnú, ale hlavne bezpečnú jazdu aj v podmienkach, ktoré sa nedajú označiť ako ideálne.

Bohatá výbava kolobežky KUGOO Kirin S1

V zadnom kolese je zabudovaný 350 W elektromotor, ktorý dokáže kolobežku „rozbehnúť“ až na rýchlosť 25 km/h. Dostupné sú celkom 3 režimy rozdelené podľa maximálnej rýchlosti. Prepínať medzi nimi môžete cez aplikáciu alebo priamo na kolobežke.

Postará sa o to zabudovaný LED displej zobrazujúci nielen spomínaný „zaradený“ stupeň, ale aj stav batérie a aktuálnu rýchlosť. Výhodou je aj prítomnosť predného tlmiča, ktorý vstrebáva najsilnejšie nárazy a zvyšuje tak komfort a bezpečnosť.

Súčasťou konštrukcie je aj malý stojan.

O bezpečnosť sa stará aj brzdový systém, ktorý pozostáva z kombinácie elektrických bŕzd a klasickej mechanickej brzdy na zadnom kolese.

Akcia na elektrickú kolobežku KUGOO Kirin S1 momentálne prebieha na webe Geekmaxi, z ktorého sme aj my objednávali už niekoľkokrát. Konkrétne pri tejto kolobežke je v košíku nutné zadať kupón KIRINS1SK, po ktorom sa cena zníži na spomínaných 237,99 €.

Ak by ste chceli iný model, využiť môžete 3 % nižšiu cenu na akékoľvek elektrické „približovadlo“ z tejto stránke. Stačí zadať kupón NEWGEEKMAXI.

V spolupráci s Geekmaxi.