Úvod Zariadenia Lepšiu budete hľadať len ťažko: Táto kolobežka dokáže vyvinúť rýchlosť 50 km/h....

Lepšiu budete hľadať len ťažko: Táto kolobežka dokáže vyvinúť rýchlosť 50 km/h. Ide do predaja!

O výkon sa stará masívny 800 W motor.

6

Letná sezóna je oficiálne tu. Teploty sa na mnohých miestach vyšplhali aj nad 30 stupňov, a tak sa nikomu z nás nechce „pariť“ v autách. Mnohí už po meste jazdia na elektrických bicykloch, niekto možno aj na kolobežke. Ak by ste však chceli zvýšiť nielen komfort jazdy, ale aj rýchlosť akou sa po meste presúvate, máme pre vás jeden tip – kolobežku KUGOO G2 Pro.

Novinka vstúpila do predpredaja len pred pár dňami, no už teraz výrobca eviduje obrovský záujem. Niet sa čomu čudovať. KUGOO G2 Pro je doslova nabitá výkonom. To však nie je všetko, veľkými zmenami prešla aj konštrukcia, ktorá je pevnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia.

KUGOO G2 Pro
KUGOO G2 Pro

KUGOO G2 Pro

Cena: 764,59 € | Kupón: GKB501S | Poštovné: Zadarmo

KUGOO G2 Pro poháňa 13 Ah batéria, ktorá napája 800 W motor. Ten je schopný vyvinúť rýchlosť 50 km/h alebo ponúknuť dojazd 50 km. O tom, že sa inžinieri spoločnosti zamerali na konštrukčné spracovanie svedčí aj maximálna nosnosť. Tá sa zastavila až na hodnote 130 kg.

KUGOO G2 Pro
KUGOO G2 Pro

Súčasťou kolobežky je tradične aj ovládací LCD panel, na ktorom môžete vidieť aktuálnu rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, priemernú rýchlosť, informáciu o stave batérie či aktuálne zvolený stupeň výkonu.

KUGOO G2 Pro
KUGOO G2 Pro

Kontakt s vozovkou zaistia 10-palcové pneumatické kolesá, ktoré sú odolné a pohodlné. O bezpečnosť sa postarajú dvojité kotúčové brzdy schopné kolobežku zastaviť do pár metrov.

KUGOO G2 Pro
KUGOO G2 Pro

Vzhľadom na to, že KUGOO G2 Pro dokáže povoziť aj silnejších ľudí, prispôsobená je tomu aj robustná 8-palcová protišmyková platforma, na ktorej budete stáť. Zaujímavosťou je určite aj predný a zadný systém tlmičov navrhnutých tak, aby čo najlepšie tlmili všetky otrasy a predĺžili tak životnosť ďalších súčiastok.

KUGOO G2 Pro
KUGOO G2 Pro

AK chcete cenu znížiť, odporúčame použiť kupón GKB501S. Počítať môžete s takmer 10 € zľavou. Kolobežka KUGOO G2 Pro sa začína predávať za 764,59 €.

Obchod Geekbuying vám k objednávke zadarmo pribalí Xiaomi kompresor (150 PSi) a Xiaomi batoh odolný voči vode. Táto akcia je však obmedzená časovo aj počtom kusov.

V spolupráci s Geekbuying.