Úvod Zaujímavosti Fallout príde na televízne obrazovky: Seriál odvysiela Amazon Prime Video

Fallout príde na televízne obrazovky: Seriál odvysiela Amazon Prime Video

0

Ktorý hráč hier by nepoznal Fallout, známu post-apokalyptickú hru, ktorej prvý diel vyšiel ešte v roku 1997. Za posledných 20 rokov vzniklo niekoľko pokračovaní hry. Tým zatiaľ posledným bol Fallout 76 z roku 2018.

Fanúšikov hry určite poteší informácia o pripravovanom televíznom seriáli na motíve Fallout, ktorý bude vysielať služba Amazon Prime Video. Hru na seriál premení spoločnosť Kilter Films, za ktorou stoja Jonathan Nolan a Lisa Joy.

Ak vám tieto mená nič nehovoria, ide o osoby, ktoré stvorili úspešný seriál Westworld. Seriál je inšpirovaný rovnomenným filmom zo 70. rokov, ktorý režíroval Michael Crichton. Súčasný Westworld má v ponuke video služba HBO GO.

Prvá upútavka na seriál Fallout zverejnená na Twitteri.

Na produkcii seriálu budú s Jonathanom Nolanom a Lisou Joy spolupracovať aj tvorcovia z Bethesda Softworks (vývojár hry Fallout), napríklad výkonný producent Todd Howard.

Seriálové/filmové adaptácie video hier si nie vždy potykajú s úspechom a množstvom pozitívnych recenzií. Že to ale môže byť aj naopak dokazuje seriál Zaklínač (Witcher), ktorý sa teší vysokým hodnoteniam.

Je však pravdou, že predlohou pre túto fantasy snímku bola hlavne knižná séria od Andrzeja Sapkowskeho, čo nakoniec platí aj o video hre.

Kedy sa TV seriál Fallout v službe Amazon Prime Video objaví zatiaľ nevieme. Rovnako si musíme počkať na obsadenie a ďalšie podrobnosti. Na seriál sa ale určite tešíme. Snáď bude stáť za to.