Úvod Aplikácie Ako presunúť WhatsApp z iOS na Android a opačne? Táto aplikácia je...

Ako presunúť WhatsApp z iOS na Android a opačne? Táto aplikácia je najlepšia!

Jednoduchšie to už nejde.

2

Wondershare MobileTrans je šikovná aplikácia pre desktopové počítače, ktorá celosvetovo pomáha viac než 50 miliónov používateľov prenášať dáta z jedného telefónu do druhého. Týka sa to napríklad informácií z WhatsApp a ďalších sociálnych sietí či obnovovať dáta z cloudových záloh.

Stačí jedno kliknutie a všetko sa presunie rýchlo a jednoducho. Vývojári si dávajú záležať, možný je napríklad presun kontaktov medzi Android a iOS či ďalšími platformami.

WhatsApp Business – presun zadarmo pre predplatiteľov

WonderShare MobileTrans je nesmierne výkonný nástroj s mnohými funkciami. Jeho schopnosti sa však neustále rozrastajú, o čom svedčí aj najnovšia funkcia. Ide o možnosť presunúť všetky dáta vrátane četov z aplikácia WhatsApp Business medzi platformami Android a iOS. Bez tohto nástroja je presun všetkých informácií zdĺhavý, komplikovaný a často dokonca nemožný.

K otázke ohľadom presunu informácií z jedného smartfónu na druhý sa stretnete najčastejšie pri kúpe nového zariadenia. V princípe tak jednoduchá záležitosť je často tá najzložitejšia. WhatsApp Business je pritom extrémne dôležitá aplikácia pre podnikateľov. Rýchly, bezpečný a jednoduchý presun všetkého dôležitého je preto viac než žiadaný.

Ako na to? Veľmi jednoducho. Stačí si nainštalovať softvér Wondershare MobileTrans, pripojiť obe zariadenia a kliknúť na tlačidlo presunu. To je všetko.

Okrem toho však zo starého smartfónu môžete zálohovať WhatsApp Business lokálne do počítača, čo sa môže hodiť v prípade poruchy smartfónu či jeho odcudzenia.

Presunutie kontaktov z Androidu na iPhone a opačne

Ak si kúpite nový iPhone alebo Android a predtým ste používali zariadenie s iným operačných systémom, aj taká jednoduchá vec ako presunutie kontaktov z jedného zariadenia do druhého môže byť poriadne frustrujúca.

Pri prechode z Androidu na iOS môžete využiť aplikáciu „Move to iOS,“ ktorá oba smartfóny spojí cez rovnakú Wi-Fi a presun môže začať. Nevýhodou je, že táto možnosť funguje len pri nastavovaní nového zariadenia a môžu nastať problémy s kompatibilitou.

Wondershare MobileTrans je v tomto smere výrazne efektívnejším nástrojom. Pohodlný presun kontaktov môžete vykonať kedykoľvek, navyše bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou. Nástroj spustíte na PC s Windows, ako aj na Macu.

Okrem kontaktov však môžete presúvať aj fotky, videá, protokol volania, správy a mnoho ďalšieho. Opäť jednoducho, jedným kliknutím.

Stačí k počítaču pripojiť obe zariadenia, spustiť program MobileTrans a je to. Program okamžite deteguje aktuálne pripojené modely smartfónov a ponúkne vám len tie možnosti, ktoré sú pri nich možné.

V spolupráci s Wondershare.