Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Band 5 je už v predaji: Jeden z TOP fitness...

Xiaomi Mi Band 5 je už v predaji: Jeden z TOP fitness náramkov nestojí ani 40 €!

Xiaomi Mi Band 5 je najnovšou generáciou fitness náramku od Xiaomi. Prináša mnoho vylepšení za cenu, ktorá sa prakticky nezmenila.

1

Xiaomi sa už niekoľko rokov po sebe teší silným predajnom svojho inteligentného náramku. Rad Xiaomi Mi Band sa už dávno prepracoval aj na Slovensko a práve leto je časom príchodu novej generácie. To sa stalo nedávno, keď Xiaomi predstavil Mi Band 5 s významnými vylepšeniami.

Oproti predchádzajúcim generáciám konečne ponúka napríklad magnetický dock pre nabíjanie, čo bola jedna z oblastí, pri ktorej Xiaomi doteraz šetril.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5

Cena: 38,92 € | Poštovné: Zadarmo

Opomenúť však nemôžeme ani väčší 1,1-palcový AMOLED displej s rozlíšením 126 x 294 pixelov, vďaka čomu sú informácie čitateľnejšie. Displej je chránený odolnejším sklom a disponuje jasom až 450 nitov pre čo najvyšší komfort aj počas slnečných dní.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Spoľahnúť sa tiež môžete na 11 športových režimov, ktoré zahŕňajú chôdzu, beh, bežecký pás, jogu, cyklistiku, rotoped, plávanie, veslovanie na trenažéri, eliptický trenažér, skoky cez švihadlo a posilňovanie.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Mi Band 5 samozrejme disponuje aj meraním rýchlosti srdcového tepu či už počas športu alebo počas zvyšku dňa. Vibrovaním vás upozorní na akékoľvek abnormálne hodnoty. Xiaomi Mi Band 5 ďalej ponúka odolnosť voči vode až do 5 ATM a konektivitu Bluetooth 5.0.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Sme si istí, že kvalitu Mi Band nemusíme ďalej rozoberať. Je to jeden z najšikovnejších pomocníkov za rozumnú cenu. Tá sa zastavila na hranici 38,92 €. Kúpiť si ho môžete z overeného obchodu CAFAGO, ktorý vám ho pošle bez ďalších poplatkov navyše.