Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Band 5 bude fantastický: Zväčší sa mu displej a pribudne...

Xiaomi Mi Band 5 bude fantastický: Zväčší sa mu displej a pribudne magnetická nabíjačka!

1

Xiaomi tento rok opäť predstaví novú generáciu jedného z najúspešnejších fitness náramkov na svete. Xiaomi Mi Band 5 spoznáme už vo štvrtok 11. júna. Ako už býva zvykom, pred predstavením sa na verejnosť dostalo mnoho informácií, vďaka ktorým máme presný obraz toho, čo nás čaká.

Medzi hlavnými vylepšeniami Mi Band 5 má byť väčší, až 1,2-palcový displej (doteraz 0,96-palcový), NFC s podporou pre platby cez Google Pay (snáď aj v Európe) a nová magnetická nabíjačka, ktorá sa na Mi Band 5 sama „pricvakne“.

Do výbavy náramku pribudnú aj nové funkcie. Hovorí sa napríklad o podpore pre jogu, jazdy na stacionárnom bicykli, skákania cez švihadlo a ďalších aktivitách.

Fyzickú aktivitu bude náramok vyhodnocovať indexom PAI. Rovnako to robia už hodinky Amazfit od Huami.

Zaujímavými doplňujúcimi funkciami sú aj meranie menštruačného cyklu a hladiny okysličenia krvi SPO2. Potešiť však môže aj ovládanie spúšte fotoaparátu na diaľku a hlasové ovládanie cez hlasovú asistentku Amazon Alexa.

Tak ako už býva zvykom, Mi Band 5 má opäť prísť s veľmi priaznivou cenou. Očakávame, že na Slovensku sa nebude predávať za viac ako 50 €.