Úvod Novinky Veľká akcia: Windows 10 išiel s cenou dole, teraz stojí len 9,09...

Veľká akcia: Windows 10 išiel s cenou dole, teraz stojí len 9,09 € + získava aktualizáciu!

(Sponzorovaný obsah) Nové funkcie opäť prinášajú vylepšenie, ktoré si Windows 10 zaslúžil už dávno.

0

Ako už iste viete, Windows 10 pred pár dňami získal veľkú, tzv. májovú, aktualizáciu. Windows 10 je vďaka nej opäť o niečo bezpečnejší, rýchlejší a modernejší. Samozrejme, ako pri každej aktualizácii, aj tu Microsoft bojuje s malými chybami, no tie určite rýchlo vyrieši.

Ak Windows 10 nemáte a tiež by ste chceli dostávať aktualizácie s novými funkciami, nepotrebujete na to veľký finančný obnos. Vďaka novej akcii servera Keysworlds vám postačí 9,09 €.

Windows 10: Čo je nové

Aktualizácia, ktorá je taktiež známa ako Windows 10 verzia 2004 prináša niekoľko noviniek. Spomenieme napríklad nový prieskumník súborov (File Explorer), vylepšené vyhľadávanie, podporu pre prihlásenie bez hesla a novú Cortanu, aj keď je pravda, na Slovensku Cortana nezožala veľký úspech.

Ak si aktualizáciu chcete siahnuť, zamierte do nastavení Windowsu – Aktualizácia a bezpečnosť a zvoľte aktualizovať Windows. Ak ešte stále používate Windows 7, Windows 8 alebo nebodaj ešte niečo staršie, využite možnosť prejsť na Windows 10 za nízku cenu. Postačí vám kupón Emfd35. Nižšie prikladáme niekoľko príkladov znížených cien, ktoré sú súčasťou veľkého letného výpredaju.

Windows 10 už od 7,47 €

Potrebujete aj Office? Tu sú najlepšie ceny

Na počítačoch sa okrem hrania v momentálnej situácii aj výrazne viac pracuje. Preto by ste ho mali mať vybaveným tými najmodernejšími programami určenými pre produktivitu. Pri použití kupónu Emfd40 získate Office 2019 a ďalšie za skvelé ceny.

So 40 % zľavou sú dostupné napríklad Office 2019 Pro, Office 2019 Home, Office 2019 pre Mac alebo balíčky licencií ako napríklad Office 2019 spolu s Windows 10 Pro alebo Office 2019 s Windows 10 Home. Tu je celý prehľad.

Cena klesla aj inde: 35 % zľava na zvyšok

Microsoft Office momentálne vo svete používa 1,2 miliardy ľudí. Keď niekomu pošlete súbor z Wordu alebo Excelu, pravdepodobne ho bude vedieť otvoriť a pracovať s ním. To sa pri úplne všetkých riešeniach konkurenčných služieb nedá povedať. S kupónom Emfd35 môžete získať 35 % zľavu na Microsoft Office 2016, Office 365 a aj balíčky licencií Office 2016 a Windows 10. Tu je celá ponuka.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.