Úvod Novinky Samsung mal spustiť hromadnú výrobu Galaxy Fold 2: Príde už v auguste!

Samsung mal spustiť hromadnú výrobu Galaxy Fold 2: Príde už v auguste!

0

Spoločnosť Samsung nám svoj vôbec prvý skladací smartfón, Galaxy Fold, ukázala ešte vo februári minulého roku. Tento rok sa máme dočkať pokračovania, ktoré podľa TECHBYTE už vstúpilo do štádia masovej produkcie.

Galaxy Fold 2 má byť priamym nástupcom pôvodného Galaxy Fold, ktorý si kvôli svojim nedostatkom vyslúžil obrovské množstvo kritiky. Výrobca sa však zo svojich chýb poučil, čoho dôkazom je aj stále čerstvý Galaxy Z Flip.

Je teda takmer isté, že Galaxy Fold 2 nebude trpieť rovnakými problémami ako pôvodný Galaxy Fold. Druhá generácia prvého skladacieho smartfónu z dielne Samsung má byť vybavená ultratenkým sklom (UTG), čo je technológia, ktorú výrobca uplatnil aj pri spomenutom Galaxy Z Flip.

Galaxy Fold 2: Očakávané špecifikácie

Galaxy Fold 2 má doraziť so 7,59-palcovým hlavným displejom s rozlíšením 2 213 x 1 689 pixelov a obnovovacou frekvenciou 120 Hz. V prípade hlavného displeja sa taktiež očakáva prítomnosť vrstvy LPTO.

Vylepšení sa máme dočkať aj v oblasti sekundárneho displeja, ktorý ponúkne rozlíšenie 2 267 x 819 pixelov a obnovovaciu frekvenciu 60 Hz.

Nedávno na povrch prenikli aj prvé informácie o fotoaparátoch. Galaxy Fold 2 ich má ponúknuť 5, a to 3 zadné a 2 predné. V rámci zadných fotoaparátov môžeme hovoriť o 12 Mpx hlavnom snímači, 64 Mpx teleobjektíve a 16 Mpx širokouhlom senzore.

Ďalej sa v súvislosti so špecifikáciami Galaxy Fold 2 hovorí o prítomnosti čipsetu Snapdragon 865 a 4 500 mAh batérie s podporou pre 45 W rýchlonabíjanie.

Galaxy Fold 2 sa nám má v celej svojej kráse ukázať popri sérii Galaxy Note20, čiže počas augusta.