Úvod Novinky NÁVOD: Takto prejdete na Windows 10 zadarmo alebo veľmi lacno!

NÁVOD: Takto prejdete na Windows 10 zadarmo alebo veľmi lacno!

Prechod na Windows 10 je jednoduchší a lacnejší než sa môže zdať.

0

Keď Microsoft v októbri roku 2009 predstavil legendárny Windows 7, používateľom sľúbil 10-ročnú podporu. To sa, bohužiaľ, naplnilo 14. januára 2020. Oficiálna podpora pre Windows 7 tak oficiálne skončila.

Podľa informácií z Netmarketshare na Windows 7 bežia milióny počítačov (až 26 % z celkového počtu), ktoré sa časom stanú perfektným cieľom pre hackerov s nekalými úmyslami. Sám Microsoft odporúča, aby zákazníci prešli na novší a modernejší Windows 10, o ktorý sa firma bude starať aj naďalej.

Ako bezplatne prejsť na Windows 10?

Nainštalovať si Windows 10 môžete relatívne jednoducho, no jedine za predpokladu, že váš počítač alebo notebook beží na legálnej kópii Windows 7, Windows 8 alebo Windows 8.1.

  1. Zamierte na túto web stránku (Microsoft)
  2. Kliknite na „Stiahnuť nástroj“ na tvorbu médií
  3. Stiahnutý program spustite, ak sa opýta, dajte mu povolenie
  4. Zvoľte “Upgrade this PC now” alebo “aktualizovať tento počítač”
  5. Dokončite inštaláciu

Momentálne nie je isté, dokedy Microsoft túto možnosť prechodu na Windows 10 ponechá aktívnu. Môže to byť o rok, zajtra, o týždeň alebo nikdy.

Windows 10 rýchlo a lacno

Kupón: Emy35 (35 % zľava) | Dodanie: Okamžite

Ak rozmýšľate, že si svoj počítač preinštalujete, máme pre vás vynikajúcu ponuku. Overený obchod Keysworlds práve v rámci letnej akcie znížil cenu Windows 10 Pro pre 1 počítač na parádnych 9,09 €. Cena je ešte lepšia, ak si kúpite 2 licencie. Spolu zaplatíte 14,94 €, jedna licencia vás tak vyjde len na 7,47 €.

Dostupné sú aj balíčky. Windows 10 Pro/Home spolu s Microsoft Office 2016 stojí od 29,89 €, čo určite využije nejeden záujemca. Pri objednávke nezabudnite zadať kupón Emkeys35

Office a balíčky

Kupón: Emy50 (50 % zľava) | Dodanie: Okamžite

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese support@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.