Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Watch GT 2e sú už na Slovensku. Cena sa zastavila na...

Huawei Watch GT 2e sú už na Slovensku. Cena sa zastavila na 179 €

0

Spoločnosť Huawei predstavila v priebehu marca spolu s vlajkovými loďami P40 a P40 Pro aj nové inteligentné hodinky Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e nie sú výsostne novými hodinkami. Vychádzajú zo 46 mm modelu Watch GT2, ktorý poznáme od septembra 2019. Výrobca počas predstavenia nového modelu nepotvrdil dostupnosť na našom trhu, čo sa však teraz mení.

Novinkou v hodinkách je monitorovanie hladiny saturácie kyslíkom v krvi (SpO2). Počas jednej minúty môžete kedykoľvek otestovať hladinu SpO2 a zhodnotiť svoj stav. Nechýbajú ani funkcie pre sledovanie spánku či stresu, 100 cvičebných režimov alebo dvojtýždňová výdrž batérie pri nenáročnom používaní.

Pri aktívnom cvičení s nepretržitým sledovaním polohy cez GPS hodinky vydržia na jedno nabitie približne 30 hodín.

watch GT2e
Foto: Huawei

Inovovaný model je spojený so silikónovým remienkom s perforáciami pre lepšiu priedušnosť, ktorý dotvára jeho športový charakter.

Hodinky sú vodotesné na úrovni normy 5ATM, v tele z nehrdzavejúcej ocele je osadený 1,39″ OLED displej s rozlíšením 454 x 454 pixelov, nechýba Bluetooth 5.1, GPS, snímač srdcového tepu alebo 4 GB interná pamäť.

Watch GT 2e
Foto: Huawei

Hodinky poháňa vlastný čipset výrobcu (Kirin A1) ako aj vlastný operačný systém, vďaka čomu sú dobre optimalizované s cieľom poskytnúť maximálnu funkcionalitu pri čo najdlhšej výdrži na jedno nabitie.

Hodinky sú na našom trhu dostupné v prevedeniach Graphite Black (čierna) a Mint Green (zelená) za maloobchodnú cenu 179 €.