Úvod Novinky Zabudnite na kolobežky: KUGOO Kirin B1 vás prepraví na 12″ pneumatikách za...

Zabudnite na kolobežky: KUGOO Kirin B1 vás prepraví na 12″ pneumatikách za neskutočnú cenu

(Sponzorovaný obsah) Dostupná z EÚ skladu s doručením do 2-7 dní!

0

Letné mesiace sú pomaly ale isto tu a s nimi aj viac času strávených na čerstvom vzduchu. Presúvať sa z jedného miesta na druhé vie byť náročné či už časovo alebo finančne. Vyriešiť to môže šikovný prostriedok ako nový KUGOO Kirin B1 – skladačka s 250 W motorom a dojazdom až 23 kilometrov.

KUGOO Kirin B1

Cena: 330,85 € | Poštovné: Kuriér GLS (zadarmo)

KUGOO Kirin B1 je prakticky kolobežka s väčšími kolesami a sedadlom. Vďaka tomu je na ňom komfortnejšia a bezpečnejšia. Kirin B1 sa vďaka 250 W motoru dokáže rozbehnúť až na rýchlosť 25 km/h. Celkový dojazd predstavuje približne 23 kilometrov, no závisí to na mnohých faktoroch.

Jedným z nich je aj váha. B1-tka zvládne odviezť aj väčších chlapov či dámy. Nosnosť je v jeho prípade až 120 kilogramov.

KUGOO Kirin B1
KUGOO Kirin B1

Keď je už reč o motore, výrobca ho výrazne vylepšil, vďaka čomu je energeticky úspornejší a zároveň ponúka vyšší výkon. Kirin B1 zvládne prevýšenia do 15 stupňov a nabíja sa len 4 hodiny, čo je kratšie než mnohé iné podobné prostriedky.

Kirin B1 váži len 15 kilogramov, preto je ho relatívne jednoduché prenášať aj vďaka zabudovanému držiaku v strede jeho konštrukcie. Výrobca rok čo rok prináša kvalitnejšie kolobežky, bicykle a čokoľvek medzi tým. Príkladom je aj Kirin B1, ktorý má 12-palcové pneumatiky a kotúčové brzdy pre možnosť rýchlejšie zastaviť. To sa hodí vždy.

KUGOO Kirin B1
KUGOO Kirin B1

Ak sa vám Kirin B1 zapáčil na mestské potulky, kúpiť si ho môžete v obchode Geekbuying za 330,85 €. Ide o uvádzaciu cenu, ktorá postupom času mierne stúpne. Európsky sklad sa vyprázdňuje rýchlo, preto sa v prípade záujmu treba rozhodnúť čo najrýchlejšie.