Úvod Výrobcovia Xiaomi Toto potrebuje každá domácnosť: Fantastický strojček od Xiaomi stojí len 18 €!

Toto potrebuje každá domácnosť: Fantastický strojček od Xiaomi stojí len 18 €!

Xiaomi pokračuje vo vynovovaní svojho portfólia. Výrazne vylepšil elektrický strojček na vlasy.

0

Karanténa mnohých ľudí donútila starať sa o svoje vlasy doma. Či ste do procesu zapojili svoje šikovné manželky či priateľky alebo ste sa o vlasy starali sami, vhod určite padol elektrický strojček. Ak doma žiaden schopný kúsok nemáte, resp. potrebujete vymeniť ten váš starý, máme perfektný tip.

Xiaomi ENCHEN Hummingbird

Cena: 18,59 € | Poštovné: Zadarmo

Xiaomi ENCHEN Hummingbird (kolibrík) je novým modelom populárnych elektrických strojčekov z dielne Xiaomi. Popularite sa tešili ďaleko pred tým, ako vypukla pandémia a inak tomu nie je ani teraz. Zariadenie stojí pôsobivých 18,59 € s poštovným zadarmo, čo z neho robí skvelú voľbu pre všetkých domácich „kutilov a kutilky“.

Xiaomi ENCHEN Hummingbird
Xiaomi ENCHEN Hummingbird

Strojček disponuje oceľovými čepeľami s hrúbkou len 0,3 mm, vďaka čomu ponúka perfektnú zastrihávaciu schopnosť pre vlasy a bradu. V balení si okrem samotného strojčeka nájdete aj 3 nadstavce určené pre dlhšie zástrihy.

Vynikajúcou funkciou je aj automatické brúsenie čepelí pri používaní, vďaka čomu strojček ostane ostrý aj pri takmer každodennom používaní. O výkon sa stará 10 W motorček, ktorý je schopný vyvinúť až 7 000 otáčok za minútu. Aj preto sa nemusíte báť šklbania či zasekávania.

Xiaomi ENCHEN Hummingbird
Xiaomi ENCHEN Hummingbird

Xiaomi ENCHEN Hummingbird je vďaka vstavanej 1 500 mAh batérii bezdrôtový. Na jedno nabitie dokáže nepretržite pracovať 4 hodiny. Pri dĺžke bežného zastrihávania tak môžete počítať aj s mesačnou výdržou. Presná hodnota však závisí od každého z vás.

Poslednou veľkou vlastnosťou elektrického strojčeka od Xiaomi je certifikácia IPX7, vďaka ktorej sa nemusíte obávať ani mokrého holenia či strihania. Okrem toho ho môžete bez akýchkoľvek obáv opláchnuť pod tečúcou vodou.

Xiaomi ENCHEN Hummingbird
Xiaomi ENCHEN Hummingbird

Xiaomi ENCHEN Hummingbird je za 18,59 € dostupný v obchode TomTop. Doprava na Slovensko je samozrejme bezplatná.