Úvod Výrobcovia Samsung Samsung predajne opäť otvorené: Dnes aj zľava 30 % na tieto produkty

Samsung predajne opäť otvorené: Dnes aj zľava 30 % na tieto produkty

0

Spoločnosť Samsung dnes po dvoch mesiacoch otvorila svoje značkové predajne v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku.

Samsung si preto na dnešný deň pripravil niekoľko výnimočných akcií. Treba sa však poponáhľať, pretože akcie sú platné len dnes – v stredu 20. mája 2020 – a platia do vypredania zásob.

V rámci otváracej ponuky môžete získať jeden zo smartfónov série Galaxy S20 s cenových zvýhodnením 200 eur, 30 % zľavu na smartfóny série A a rovnako 30 % zľavu na nositeľnú elektroniku (smart hodinky, slúchadlá, športové náramky).

Nákup bez starostí – možnosť vrátiť tovar až do 90 dní

Stále platí možnosť, že vybraný tovar značky Samsung, ktorý si zakúpite do 30. júna tohto roka, môžete vrátiť až do 90 dní (max. však do 28. septembra 2020) bez udania dôvodu a bude vám späť vyplatená plná cena tovaru.

Možnosť vrátenia tovaru sa vzťahuje na televízory, soundbary, chladničky, práčky, sušičky, kombinované práčky so sušičkami, vysávače, vstavané produkty aj mikrovlnné rúry. Riadi sa podmienkami a procesmi konkrétneho predajcu.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra

Nakupovať tak môžete bez obáv z budúcnosti, kedy by sa vaša finančná situácia mohla zhoršiť alebo proste len neviete, či vám daný produkt bude vyhovovať. Ak sa rozhodnete výrobok vrátiť, nikto nebude zisťovať dôvody a peniaze získate automaticky späť.

Predavači majú rúška, vystavené produkty sa dezinfikujú

Znovuotvorenie značkových predajní Samsungu sa neobišlo bez prísnych bezpečnostných opatrení. Všetci zamestnanci majú povinnosť nosiť rúška a vystavené produkty pravidelne dezinfikujú, rovnako ako priestory predajní.

Štandardné prémiové služby však zostávajú zachované bez zmeny. Odborne vyškolený personál vám prevedie kompletné dáta zo starého telefónu do nového, poradí s výberom, odstráni technické problémy a pomôže s nastavením vášho zariadenia.

Rovnako je možné priamo na mieste dohodnúť nákup na splátky, prémiový servis alebo ďalšie špeciálne služby.