Samsung tento týždeň opäť pokračuje s mimoriadne úspešnou akciou Samsung víkend, počas ktorého môžete získať zľavu, ku ktorej sa cez pracovný týždeň nedopracujete. Akciu pritom spúšťa na svojom e-shope, ako aj vo svojich značkových predajniach. Najväčším ťahákom je 50 % zľava na prikúpenú „dvojičku“ ku hlavnému produktu. Čo všetko je k dispozícii? Poďme sa na to pozrieť.

Od 22.5 do 24.5 môžete využiť špeciálne zľavy v internetovom obchode Samsung, ako aj v predajniach Samsungu v bratislavských nákupných centrách Avion, Bory Mall, Európa v Banskej Bystrici a v košickom Auparku.

3 kategórie – 30 % až 60 % zľava

Samsung akciu rozdelil do troch kategórií podľa toho, čo by vás a vašich známych mohlo zaujímať najviac. Ak si chcete kúpiť jeden z novších zariadení radu Galaxy S20, S10 alebo Note10, na výber budete mať možnosť zakúpiť si lacnejšiu verziu z tohto radu za 50 % cenu.

Tak napríklad, ku Galaxy S20 Ultra 5G si môžete kúpiť Galaxy Note10+ za polovičnú cenu. Pri Note10+ si za 50% cenu môžete kúpiť Galaxy S20+ a tak podobne. Na výber je viac modelov, prikladáme tabuľku nižšie, kde je rozpis všetkých možných kombinácií.

Ak vás viac zaujíma tablet, určite odporúčame využiť ponuku, kde pri kúpe Galaxy Tab A (10,1“ Wi-Fi) môžete získať Galaxy Note10 Lite so 60 % zľavou. Naozaj šikovný spôsob, ako si zaobstarať telefón aj tablet za čo najlepšiu cenu.

Samsung nepovšimnutú nenechal ani sekciu wearables, teda nositeľných zariadení. V tomto prípade opäť platí pravidlo, že ak si kúpite hlavný produkt, druhý lacnejší získate s 50 % zľavou. Do akcie sú zapojené hodinky Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch, slúchadlá Galaxy Buds+ a športový náramok Galaxy Fit.

Ako sme spomenuli na začiatku, táto akcia platí len tento víkend. Končí v nedeľu 24.5, preto sa v prípade záujmu treba poponáhľať. Počet kusov, ktorý Samsung vyčlenil do akcie môže byť limitovaný.