Úvod Novinky FOTO: Našli ho mŕtveho s telefónom v ruke. Spravil osudnú chybu, ktorá...

FOTO: Našli ho mŕtveho s telefónom v ruke. Spravil osudnú chybu, ktorá ho stála život

32

V Thajsku sa odohral tragický príbeh, ktorý má za následok smrť mladíka, ktorý miloval mobilné hry. Kriminalisti v jednom z bytov objavili mŕtveho muža so smartfónov ešte stále pripojeným k nabíjačke. Na tele sa našli stopy po elektrickom šoku, informoval TECHBYTE.

Tinnakorn Rattanauppaphan bol 32-ročný muž, ktorý miloval hranie mobilných hier. O jeho vášni sa s políciou rozprávali aj jeho kolegovia, ktorí potvrdili, že dva dni pred jeho objavením neprišiel do práce. Muž mal byť mentálne úplne stabilný a preto nemali podozrenie, že by mohlo ísť o samovraždu.

Po tom, ako kolegom neodpovedal na správy a ani neprišiel do práce sa teda rozhodli zalarmovať políciu. Tá na miesto jeho trvalého bydliska vyslala hliadku, ktorá muža našla bez známok života.

Foto: Daily Mail

Muž ležal na matraci vo svojej izbe a v ruke držal mobilný telefón pripojený k nabíjačke. Na tele našli spomínané známky po elektrickom šoku.

Pitva potvrdila predpoklad

Pitva skutočne dokázala, že za smrťou 32-ročného muža mohla elektrina. Koroner skonštatoval, že ku stratu a následnému výboju mohlo dôjsť priamo v telefóne, hoc táto možnosť je najmenej pravdepodobná. Za smrteľným šokom tak pravdepodobne stála nabíjačka, predlžovací kábel, adaptér alebo priamo zásuvka.

Momentálne nie je jasné či mladík používal originálne príslušenstvo alebo či došlo k jeho neprofesionálnej úprave.