Úvod Novinky AKTUÁLNE: Akcia ako sa patrí. Objednaj si Office a Windows 10 získaš zadarmo!

AKTUÁLNE: Akcia ako sa patrí. Objednaj si Office a Windows 10 získaš zadarmo!

Samotný Windows 10 stojí len 8,67 €.

0

Rok 2020 je pre mnohých rokom zmeny. Spopularizovaný home office a digitálna výučba si však vyžadujú tie správne nástroje na prácu. Medzi najzákladnejšie z nich určite patrí balíček kancelárskych programov Microsoft Office.

Kupovať všetky tieto programy môže byť finančne nákladná operácia, preto na pomoc prichádza obchod Keysworlds, ktorý predstavil jedinečnú akciu, ktorá vás za fantastickú cenu vybaví nielen balíčkom Microsoft Office, ale aj najmodernejším operačným systémom Windows 10.

Kúp si Office, Windows 10 dostaneš zadarmo

So zaujímavou akciou prichádza obchod Keysworlds, ktorý sa rozhodol zapojiť atraktívnou ponukou. Stačí ak si kúpite Microsoft Office 2019 (za 32,99 €), Office 2016 (18,49 €) alebo Office 365 (16,99 €) a licenciu na Windows 10 dostanete úplne zadarmo. Tu je prehľad aktuálnych cien.

Všetky Microsoft Office za polovicu

Ak už Windows 10 máte, stále môžete využiť zľavu na kancelársky balíček Office. Vo svete je viac ako 1,2 miliardy používateľov balíčka Office, preto je dobré mať počítač vybavený tiež. Ak pri objednávke využijete zľavový kupón Emnew50, získate 50 % zľavu na všetky produkty Office. Tu je prehľad.

Zľava na Windows 10 pokračuje aj naďalej.

Windows 10: 38 % zľava pokračuje aj naďalej!

Ak naopak Office máte, no hľadáte skôr Windows 10 za dobrú cenu, máme pre vás dobrú správu. Obľúbená 38 % akcia na Windows 10 pokračuje aj naďalej. Pri objednávke stačí zadať kupón Emkeys38.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.