Úvod Operátori 4ka 4ka rozširuje sieť predajní služieb. Od minulého týždňa je k dispozícii aj...

4ka rozširuje sieť predajní služieb. Od minulého týždňa je k dispozícii aj sieť GECO

0

Mobilné služby 4ky po novom kúpite aj v sieťach predajní GECO. Aj keď 4ka nabáda zákazníkov, aby využívali v čo najväčšej možnej miere web www.4ka.sk a mobilnú aplikáciu Moja 4ka, široká sieť kamenných prevádzok je pre mnohých stále dôležitá. Oddnes si služby mobilného operátora 4ka môžu zákazníci kúpiť aj v sieti predajní GECO tabak.

„Aj v tomto roku pokračujeme v skvalitňovaní služieb a v sprístupňovaní nových predajných miest, aby sme boli zákazníkom čo najviac nablízku a aby nemuseli za našimi službami ďaleko cestovať. Sústredíme sa na siete prevádzok, kde vieme poskytnúť novým aj existujúcim zákazníkom plný servis a prípadné poradenstvo, nielen bežné dobíjanie kreditu“ hovorí obchodný riaditeľ 4ky Ján Mrva.

Služby 4ky si oddnes môžete kúpiť aj v 48 prevádzkach GECO

Vo všetkých 48 prevádzkach

Vo všetkých 48 prevádzkach GECO si tak okrem tradičného sortimentu tabakových výrobkov a tlače môžu zákazníci kúpiť SIM karty a paušály 4ky. Neskôr pribudne aj možnosť dobíjania kreditu priamo pri pokladni.

Spoločnosť GECO pôsobí na Slovensku už od roku 2000 a jej prevádzky sú umiestnené v nákupných centrách ale aj priamo v hypermarketoch a supermarketoch v SR. O profesionálne služby a poradenstvo sa stará viac ako 230 zamestnancov.

„Našou víziou je byť tým najvýznamnejším obchodníkom v našom obore a najlepším partnerom pre našich zákazníkov, zamestnancov a dodávateľov. Aby sme ju naplnili, spájame sa s tými najlepšími. Mobilný operátor 4ka progresívnym spôsobom napĺňa všetky predpoklady, aby sme spoločne našu víziu dosiahli. Rozšírenie spolupráce aj na poli telekomunikácií je pre GECO výzva. Spoločne môžeme naším zákazníkom opäť dokázať: Sme Vám stále bližšie,” hovorí konateľ spoločnosti GECO Zdenko Kalman.

4ka má už dnes jednu z najväčších predajných sietí na Slovensku, Štvorkári môžu vybaviť všetko, čo potrebujú na pobočkách Slovenskej pošty, v predajniach Mobilonline a Digitall a takisto vo všetkých SWAN Centrách po celej krajine. Doplnkové služby ako napríklad dobíjanie kreditu sú k dispozícii tiež v sieťach COOP Jednota, Terno, GGTabak, na čerpacích staniciach Shell a v ďalších predajných sieťach po celom Slovensku.