Úvod Novinky Xiaomi respirátor je extrémne obľúbený: Stojí len 6 €, kupujú ho po...

Xiaomi respirátor je extrémne obľúbený: Stojí len 6 €, kupujú ho po celom svete

(Sponzorovaný obsah) Respiračná maska od Xiaomi je obľúbeným riešením veľmi vážneho problému.

23

Pandémia koronavírusu vo svete spôsobuje nemalú paniku. Ľudia by mali väčšinu času tráviť doma, no sem-tam je nutné ísť do obchodu a mnohí musia chodiť aj do práce. Rúška a respirátory sú však v takmer všetkých obchodoch vypredané, preto si ich ľudia šijú sami. Kvalitný respirátor s filtrom si však doma neušijú.

S riešením opäť prichádza Xiaomi, ktorý do ponuky zaradil kvalitnú respiračnú masku, ktorá je teraz navyše v zľave v obchode CAFAGO.

Xiaomi respirátor stojí len 6 €. Na sklade ich majú dosť.

Xiaomi sa do návrhu respiračnej masky pustil hlavne kvôli nutnosti filtrácie škodlivín v ovzduší, hlavne v priemyselných mestách, kde smog predstavuje závažný problém. Maska zvládne odfiltrovať až 97 % prachových častíc, alergény, emisie a oveľa viac.

Maska je vyrobená z pamäťového TPU materiálu a k dispozícii je v dvoch veľkostiach – M a L. Filter je vybavený nanovlákien. Skutočne ide o účinný kúsok, ktorý si už aj na Slovensku objednali stovky ľudí.

Obchod CAFAGO respiračnú masku predáva za 9,74 €, čo je výrazne menej než to, čo si za obyčajné rúška pýtajú niektoré slovenské lekárne. Jedinou dostupnou farbou je tmavo sivá.