Úvod Novinky Slováci ho milujú: Toto rúško od Xiaomi je opäť lacnejšie!

Slováci ho milujú: Toto rúško od Xiaomi je opäť lacnejšie!

(Sponzorovaný obsah) V ponuke je aj špeciálne rúško od Xiaomi s ventilátorom.

5

Žijeme v dobe, keď musíme svoj čas a financie venovať ochrane zdravie. Nie, že by to nemalo platiť aj v čase mimo pandémie, no teraz to platí dvojnásobne.

Aj preto sa známi obchodníci po celom svete rozhodli, že pomôžu. Namiesto telefónov, tabletov, počítačov či iných gadgetov preto naskladnili aj ochranné pomôcky ako rúška, dezinfekčné gély a podobne.

Jedným z takýchto obchodníkov je aj overený obchod GeekBuying, kde ste si doteraz mohli kúpiť telefóny či rôzne vychytávky od Xiaomi. Aktuálne však spustili veľký výpredaj rúšok a ďalších pomôcok, ktoré sa v týchto náročných časoch náramne zídu.

Cenu sa pritom obchod snažil zraziť tak nízko ako to len ide. Tak napríklad, klasické nemocničné/chirurgické rúško môžete kúpiť už za 49 centov (pri odbere 50 ks), kvalitnejšie rúška (N95) či dokonca unikátne rúško Xiaomi Purely s ventilátorom, ktoré je schopné odfiltrovať 99 % častíc PM2.5.

Xiaomi Purely má až 4 vrstvy filtrácie. S dýchaním pomáha ventilátor

Zoznam vybraných produktov

Celú ponuku môžete nájsť na tomto webe. Je tam toho skutočne veľa, vybrať si môže každý. Predajca odporúča priplatiť si za expresné poštovné spoplatnené sumou 15,44 €. Nie je to málo, preto obchod nabáda k tomu, aby ste sa spojili s rodinou, kamarátmi či susedmi a vytvorili väčšiu objednávku, pri ktorej sa poplatok za poštovné rozpočíta a tým pádom výrazne zníži.

GeekBuying ponúka aj kupóny k veľkonočným sviatkom použiteľné na akékoľvek produkty v závislosti od ich ceny.

  • Objednávky nad 30 dolárov – GKB20EA1 – zľava 3 doláre
  • Objednávky nad 60 dolárov – GKB20EA2 – zľava 5 dolárov
  • Objednávky nad 200 dolárov – GKB20EA3 – zľava 15 dolárov