Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Air 2S: TOP slúchadlá od Xiaomi sú ešte lepšie. Milujú...

Xiaomi Mi Air 2S: TOP slúchadlá od Xiaomi sú ešte lepšie. Milujú ich stovky Slovákov!

(Sponzorovaný obsah) TOP Xiaomi slúchadlá sú ešte lepšie. Vynovený model má 24 hodinovú výdrž, bezdrôtové nabíjanie a špičkový zvuk.

0

Xiaomi len začiatkom mesiaca predstavil nové bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Mi Air 2S a už teraz je z nich obrovský hit. Slúchadlá prinášajú niekoľko výrazných vylepšení v konštrukčnom prevedení a v kvalite zvuku. Mi Air 2S boli doteraz dostupné len v Číne, od tohto týždňa si ich môžeme kúpiť aj my v Európe.

Xiaomi Mi Air 2S

Cena: 70,24 € | Kupón: 4TTQZ9AN | Doručenie: Zadarmo (GLS)

Slúchadlá disponujú veľkými, 14,2 mm meničmi, vďaka ktorým je kvalita reprodukovaného zvuku výrazne vyššia. Xiaomi sa pri novom modeli nezameral len na kvalitu hudby, ale aj celkový zážitok z ich používania. Ponúkajú 24 hodinovú výdrž batérie (vrátane puzdra), ktoré môžete pohodlne nabíjať cez USB C alebo dokonca bezdrôtovo. Samotné slúchadlá vydržia hudbu prehrávať 5 hodín, čo je opäť veľmi pekný posun vpred. Nabitie z 0 % na 100 % trvá presnú hodinu.

Xiaomi Mi Air 2S s telefónom komunikujú prostredníctvom Bluetooth 5.0 a podporujú kódeky SBC, AAC a dokonca aj nové LHDC (pri Android 10 a novšom). Výhodou je, že sa zvuk prenáša do každého slúchadla samostatne. Znamená to, že hudbu môžete počúvať len na jednom slúchadle, zatiaľ čo sa to druhé bude nabíjať v puzdre.

Slúchadlá sa dajú ovládať aj bez použitia telefónu. Na malej „stonke“ je dotykový senzor, pomocou ktorého môžete pozastaviť alebo spustiť prehrávanie, prepnúť skladbu či prijímať hovory. Súčasťou slúchadiel je aj infračervený senzor, ktorý sníma kedy máte slúchadlá nasadené. Keď si ich dáte z uší von, automaticky sa zastaví prehrávanie, čím sa šetrí energia.

Xiaomi Mi Air 2S sú dostupné z EÚ skladu za 70,24 €. Pri objednávke stačí zadať kupón 4TTQZ9AN. Zaslanie kuriérom (GLS) na Slovensko je úplne zadarmo.

Xiaomi Mi Air 2

Cena: 59,93 € | Kupón: 4T8GUDYF | Doručenie: Zadarmo (GLS)

Dostupné sú aj slúchadlá Xiaomi Mi Air 2 (bez S), ktoré sú veľmi podobné, no predsa len sa líšia. Majú menšiu výdrž batérie (aj samotné slúchadlá aj puzdro) a neponúkajú bezdrôtové nabíjanie. Odrazilo sa to aj na ich cene.

Dostupné sú za 59,93 €. Pri objednávke použite kupón 4T8GUDYF. Kuriér (GLS) vám ich opäť na Slovensko dovezie zadarmo.

Ak sa vám na Geekbuying zapáči čokoľvek iné, cenu môžete znížiť týmito kupónmi:

  • 4T8GUDY – 3 doláre zľava pri objednávkach nad 30 dolárov
  • 4T8HGBBZ – 10 dolárov zľava pri objednávkach nad 150 dolárov