Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Haylou T15: Bezkonkurenčný pomer ceny a kvality za 27 €!

Xiaomi Haylou T15: Bezkonkurenčný pomer ceny a kvality za 27 €!

2

Xiaomi je diverzná spoločnosť. Jedna oblasť, v ktorej sa jej veľmi darí sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré postupne používa čoraz viac a viac ľudí. Jedným z dôvodov je fakt, že zo zariadení mizne 3,5 mm výstup pre slúchadlá, ďalším zas fakt, že používanie bezdrôtových slúchadiel je skutočne pohodlnejšie.

Nové Xiaomi Haylou T15 sú pekným príkladom toho, ako sa dajú podobné slúchadlá kúpiť lacno a zároveň nemať čo dočinenia s treťotriednym produktom. Novinka sa začala predávať na eBay (francúzsky sklad) za bezkonkurenčnú cenu 26,99 €.

Xiaomi Haylou T15

Cena: 26,99 € | Doručenie: z EÚ skladu

Xiaomi Haylou sa svojou konštrukciou podobajú na mnohé bezdrôtové slúchadlá. Súčasťou balenia je krabička, ktorá zároveň slúži ako nabíjacia stanica, ktorej kapacita batérie je až 2 200 mAh. Tak vysoká kapacita zaručuje výdrž na úrovni až 60 hodín, čo už skutočne stojí za to.

Samotné slúchadlá majú 43 mAh batériu (každé jedno), čo v reálnom svete predstavuje možnosť počúvania hudby približne 2,5 hodiny. Po tomto čase je slúchadlá nutné opäť vložiť do krabičky, chvíľu počkať a počúvať ďalej.

Slúchadlá disponujú 6 mm meničmi s biologickou membránou. Xiaomi tvrdí, že vďaka novému dizajnu znejú plnšie hlavne pri stredoch a basoch. Kvalitné konštrukčné prevedenie nesie podpis certifikácie IPX5, ktoré zaručí, že sa slúchadlám nič nestane ani pri športovaní či letnej búrke, ktorá vás môže prekvapiť kedykoľvek.

Xiaomi Haylou T15 sme za tak parádnu cenu našli na eBay. Ich cena sa pohybuje na úrovni 26,99 € s tým, že z francúzskeho skladu vám prídu rýchlo a bez dodatočných poplatkov.