Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi ENCHEN: Šikovný strojček na vlasy od Xiaomi za šialene nízku cenu

Xiaomi ENCHEN: Šikovný strojček na vlasy od Xiaomi za šialene nízku cenu

(Sponzorovaný obsah) Xiaomi ukazuje, že aj bežné spotrebiče sa dajú upraviť tak, aby boli lacné a spĺňali normy moderných ľudí.

2

Za roky pôsobenia spoločnosti Xiaomi na trhu sme si zvykli na to, že ich dizajnéri a inžinieri dokážu vyladiť a vyrobiť skutočne všetko. Nedávno sme vám predstavili ich rúška, dnes tu máme niečo pre tých, ktorých vlasy zasiahla koronakríza. Strojček na vlasy Enchen vyzerá fantasticky, stojí len niečo málo vyše 18 € a prichádza so bohatým príslušenstvom.

Xiaomi Enchen

Cena: 18,03 € | 20,49 € (s plášťom a nožnicami) | Doručenie: zadarmo

Strojček na vlasy od Xiaomi disponuje silným motorčekom s výkonom 7 500 otáčok za minútu. Jeho obrovskou výhodou je fakt, že je tichý (do 55 dB), preto nemáte pocit, že vám popri ušiach bude behať kosačka na trávu.

Xiaomi Enchen
Motorček v strojčeku dosahuje až 7 500 otáčok za minútu.

Na tele strojčeka nájdete otočné koliesko, pomocou ktorého môžete nastaviť dĺžku zastrihávania (od 0,8 mm do 2 mm). K dispozícii však samozrejme sú aj rôzne nadstavce rozdelené podľa dĺžky požadovaného zostrihu.

Xiaomi Enchen
Xiaomi Enchen je dostupný v červenom a bielom prevedení.

Na výber máte z dvoch verzií strojčeka. Jedna je dostupná len so štyrmi nadstavcami a hrebeňom, k tej druhej (drahšej o 2 €) vám predajca pribalí aj set dvoch nožníc a veľmi šikovný plášť. Strojček je dostupný v červenombielom prevedení.

Xiaomi Enchen
Na výber sú 2 verzie. K verzii vľavo dostanete len nadstavce, kábel na nabíjanie a hrebeň. K verzii vpravo aj čistič, sadu nožníc a plachtu.

Xiaomi Enchen je bezdrôtovým strojčekom, čo v praxi znamená, že ak ho raz nabijete, strihať môžete 45 minút. To by malo stačiť aj na niekoľko pánov či dám „na holenie“.