Úvod Výrobcovia Samsung Veľká SÚŤAŽ: Takto jednoducho môžeš vyhrať nový Galaxy Note10+ a ďalšie ceny!

Veľká SÚŤAŽ: Takto jednoducho môžeš vyhrať nový Galaxy Note10+ a ďalšie ceny!

Vyhrať môžete Galaxy Note10+, slúchadlá a mnohé ďalšie ceny.

1

Situácia, v ktorej momentálne sme, určite neteší nikoho z nás. Byť zatvorený doma a pohybovať sa len s rúškom na tvári nie je nič príjemné. Uvedomuje si to aj Samsung, ktorý si pre svojich fanúšikov pripravil fantastickú príležitosť zasúťažiť si o zaujímavé ceny. A keď hovoríme zaujímavé, tak to tak aj myslíme.

Galaxy Note10+, Galaxy Watch Active 2 a viac

Medzi cenami sa nachádza jeden z našich najobľúbenejších telefónov za posledné roky – Galaxy Note10+, ktorý kombinuje výpočtovú silu s kreatívnym využitím za pomoci inteligentného pera S Pen.

Okrem toho však môžete vyhrať aj hodinky Galaxy Watch Active 2 či novú generáciu bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds+.

Samsung: V dobrej spoločnosti so Sajfom

Súťaž, ktorá bude ďalšie 4 týždne prebiehať každý štvrtok večer (najbližší termín je dnes, t.j. 30. apríla večer) je internetovým kvízom so zameraním na jednu oblasť. Súčasťou kvízu bude aj hosť – známa osobnosť. Prvý kvíz sa niesol v duchu filmov a hosťom bol herec Marek Fašiang.

Kvíz bude uvádzať Sajfa

V priebehu ďalších 4 týždňov však budú pozvaní ďalší zaujímaví hostia, s ktorými strávite príjemné chvíle a čo je hlavné, zabojujete o krásne ceny z pohodlia svojich domovov.

Ako funguje kvíz?

V prvom rade sa musíte zaregistrovať. Čím skôr tak spravíte, tým väčšiu šancu budete mať, že sa do kvízu budete môcť zapojiť.

V každom z kvízov odznie balík otázok, pomedzi ktoré Sajfa svojho hosťa vyspovedá. Tento týždeň môžete vyhrať ďalšie hodnotné ceny v kvíze s otázkami zameranými na oblasť popkultúry. Pre najšikovnejších z vás sú pripravené novinky: slúchadlá Galaxy Buds+, hodinky Galaxy Watch Active 2 a najnovší telefón Samsung Galaxy Note10+.

Súťažiť môžu všetci, ale len prví  najrýchlejšie zaregistrovaní môžu získať atraktívne prekvapenie, ktoré využijú už počas najbližšieho Samsung víkendu. Preto neváhajte a zaregistrujte sa hneď v nedeľu do ďalšieho kvízu na stránke www.vdobrejspolocnosti.sk.

Samsung znižuje ceny aj naďalej

V prípade, že sa chcete dostať k iným výhodným ponukám, sledujte akciu Samsung víkend. Tá prebieha aj počas mája, vždy od piatku do nedele. Aktuálnu ponuku nájdete na stránke Samsung víkend.

Pripravené v spolupráci so spoločnosťou Samsung Electronics.