Úvod Novinky 45 km dojazd, 45 km/h top rýchlosť a cena aká tu ešte...

45 km dojazd, 45 km/h top rýchlosť a cena aká tu ešte nebola. Táto kolobežka do terénu je TOP!

(Sponzorovaný obsah) Kolobežka KUGOO Kirin M4 je šialenosť na dvoch kolesách. Má 500 W motor, kotúčové brzdy a maximálnu rýchlosť 45 km/h.

4

Čas v ktorom momentálne žijeme je veľmi špecifický. V modernej histórii Slovenska sme nikdy neboli nútení nechodiť do školy či v niektorých prípadoch aj do práce. To nám dáva dosť voľného času na to, aby sme mohli chodiť do prírody, na bicykel či robiť iné aktivity.

Ak vám chýba dopravný prostriedok, z ktorého by ste sa tešili nielen teraz, ale aj vtedy, keď koronakríza pominie, máme pre vás „malý“ tip. Kolobežka do terénu s poriadnym výkonom a sedadlom totiž na jedno nabitie dokáže prejsť 45 kilometrov, čo kľudne stačí na dochádzanie do práce či školy.

KUGOO Kirin M4

Cena: 539,19 € |Kupón: GKB20EA3 | Doručenie: Zadarmo z EÚ skladu

Kolobežka disponuje veľkými, 10-palcovými pneumatikami, vďaka čomu ponúka vynikajúce jazdné vlastnosti a pohodlie pri cestovaní. Zároveň sa hodí na cesty, chodníky či prírodné chodníčky.

500 W motor zaručuje dosť výkonu pre rýchlu jazdu.

Jej srdcom je výkonný 500 W motor, ktorý ju dokáže rozbehnúť na maximálnu rýchlosť 45 kilometrov za hodinu. Poviem vám, že 45 km/h na kolobežke pôsobí výrazne rýchlejšie než v aute či na motorke a bohato to stačí na azda na všetko.

Motor je naprogramovaný na 3 úrovne výkonu (15 km/h, 30 km/h, 40 km/h), aby sa nestalo, že niekde, kde je veľa ľudí pridáte „plyn“ a kolobežka neriadene vystrelí rýchlosťou, aká na danú situáciu nie je vhodná. Súčasťou výbavy je aj predné LED svetločervené svetlo vzadu.

O tom, že ide o „nasvalenú“ verziu bežných kolobežiek svedčí aj fakt, že KUGOO Kirin M4 dokáže odviezť ľudí do 150 kilogramov a vyšplhať sa do kopcov s maximálnym stúpaním 20 %. Okrem iného ešte ponúka dvojité odpruženie, čo sa opäť prejaví na kvalite jazdných vlastností.

Kotúčové brzdy vpredu aj vzadu

Zastaviť takúto mašinku vyžaduje poriadne brzdy. Vpredu aj vzadu sa preto nachádzajú kotúčové brzdy, ktoré s tým nebudú mať žiadne problémy. Všetky potrebné informácie o stave kolobežky môžete samozrejme sledovať na displeji, ktorý sa nachádza na riadidlách.

KUGOO Kirin M4
Kotúčové brzdy vpredu aj vzadu a odpruženie tiež vpredu a vzadu.

KUGOO Kirin M4 je kolobežka a preto je aj napriek svojmu výkonu skladacia. Hravo ju teda preveziete v aute alebo kľudne aj v MHD. Vzhľadom na obrovskú batériu a robustnú konštrukciu však kolobežka váži slušných 23,2 kilogramu. Celé balenie (krabica) váži 26,8 kilogramu. Ak si ju teda objednáte, buďte pripravení na poriadne veľký balíček.

KUGOO Kirin M4

Kolobežka sa nachádza v európskom sklade, preto vám príde rýchlo a hlavne bez doplácania akýchkoľvek poplatkov za doručenie. Obchod GeekBuying vám k nej dokonca pribalí aj batoh Xiaomi, šál a set spätných zrkadiel. Nezabudnite však použiť kupón GKB20EA3.