Úvod Výrobcovia Xiaomi Fanúšikovia Xiaomi sa môžu začať tešiť: Nová verzia tohto zariadenia príde aj...

Fanúšikovia Xiaomi sa môžu začať tešiť: Nová verzia tohto zariadenia príde aj tento rok!

0

Niekoľko špekulácií, ktoré sa objavili skorej tohto roku, tvrdilo, že pokračovanie veľmi úspešného radu fitness náramkov od Xiaomi k nám dorazí už v júni. Túto informáciu mohla práve potvrdiť podznačka čínskeho výrobcu, Huami.

Ako píše server TECHBYTE, značka Huami na sociálnej sieti Weibo potvrdila, že Xiaomi Mi Band 5 sa nám s istotou ukáže ešte tento rok. Dočkať sa máme aj nových smartwatch Amazfit Ares.

S predpoveďami ohľadom Amazfit Ares sa vrece roztrhlo krátko po tom, ako sa hodinky objavili v prostredí oficiálnej aplikácie Huami. Spoločnosť neskôr potvrdila, že zariadenie dorazí na pulty obchodov neskôr tohto roku a ponúkne až 70 športových režimov. Viac sa toho o očakávaných hodinkách zatiaľ nevie. Po dizajnovej stránke sa však zrejme budú podobať na Amazfit T-Rex, Amazfit GTS či Bip S.

Čo sa týka Mi Band 5, Huami sa s verejnosťou nepodelilo o žiadne bližšie informácie. Je však isté, že zariadenie dorazí ešte tento rok.

Náramok podľa všetkého dorazí s 1,2-palcovým AMOLED displejom a podporou pre NFC. Jeho cena na domácom trhu by sa mala pohybovať okolo hranice 179 čínskych jüanov (cca 23 eur).