Úvod Zariadenia Ako dezinfikovať malé priestory ako chladničku či skriňu? Táto UV lampička za...

Ako dezinfikovať malé priestory ako chladničku či skriňu? Táto UV lampička za 15 € sa o to postará

(Sponzorovaný obsah) UV lampička aj za pomoci ozónu hravo vydezinfikuje aj tie najťažšie prístupné priestory. Stačí jej na to 15 minút.

0

Žijeme v čase, keď si, pevne veríme, všetci naplno uvedomili aké dôležité je udržiavať všetko čisté. Od rúk, cez povrchy v domácnosti, až po oblečenie. Ako však zabezpečiť maximálnu bezpečnosť? Pomôcť vám v tom môže šikovné príslušenstvo – malá UV lampička.

Zariadenie využíva 185 – 254 nm UVC svetlo a ozón, pomocou čoho zabíja baktérie všade, kde je to nutné. Výrobca uvádza najvhodnejšie využitie v aute, kuchyni, na toalete, v skrini a ďalších menších a ťažšie prístupných miestach. Lampička je fyzicky malá, preto sa hravo zmestí takmer všade.

Pre maximálny efekt je nutné UV lampičku nechať pôsobiť 15 minút.

Lampička okrem UVC svetla využíva aj ozón, vďaka čomu sa baktérií, vírusov, resp. mikróbov ako takých zbavuje rýchlo a efektívne. V jej útrobách sa nachádza 500 mAh batéria, takže nie je nutné ju mať pripojenú k zdroju energie. Výrobca odporúča, aby ste lampičku v každom priestore, ktorý chcete dezinfikovať, nechali svietiť približne 15 minút.

Majte však na pamäti, že ide o UV svetlo a treba s ním narábať opatrne. Nesvieťte ho na ľudskú pokožku či na zvieratá alebo rastliny. Mohlo by dôjsť k poškodeniu buniek.