Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi WAPka na umývanie auta je opäť lacnejšia: Kúpite ju za fantastickú...

Xiaomi WAPka na umývanie auta je opäť lacnejšia: Kúpite ju za fantastickú cenu!

(Sponzorovaný obsah) Xiaomi produkuje jedny z najšikovnejších a cenovo najdostupnejších zariadení vôbec. Pekným príkladom sú dnešné tipy.

3

Rok 2020 nezačal podľa plánov mnohých ľudí. Svet zviera nákaza koronavírusom, čo spôsobilo, že mnohí z nás museli ostať doma. Čo však robiť celé dni doma? Jednou aktivitou, na ktorú sa pustili mnohí je upratovanie. Ak by ste sa chceli venovať aj vášmu autu či motorke, máme pre vás perfektný tip.

Xiaomi JIMMY JW31

Cena: 117,99 € | Kupón: waEZNCFT

Jar je tu, čo so sebou prináša čas bláznivého počasia, ktoré často zašpiní autá. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt od Xiaomi.

Volá sa Xiaomi JIMMY JW31 a ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody či rieku.

Vo vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov. Medzi tie využívanejšie patrí napríklad režim Eco Energy s nižším tlakom. Využíva sa napríklad pre umývanie čelného skla alebo kľudne aj na umytie zablateného psíka.

Vo vnútri Xiaomi JIMMY JW31 sa nachádza 5 batérií, každá s kapacitou 2 500 mAh. Ponúknuť by mali dosť času na umytie dvoch áut. Keď sa čistič nakoniec vybije, opäť ho nabijete priloženou 21 W rýchlonabíjačkou. Z 0 % na 100 % sa nabije za 2,5 hodiny.

Pre zníženie ceny nezabudnite použiť zľavový kód waEZNCFT. Zariadenie vám bude doručené priamo z nemeckého skladu, čo znamená, že nebudete doplácať DPH ani žiadne ďalšie poplatky.