Úvod Novinky Windows 10 ide na dračku: Teraz ho kúpite už len za 8,67...

Windows 10 ide na dračku: Teraz ho kúpite už len za 8,67 €, Office už za 19,79 €!

(Sponzorovaný obsah) Spoločnosti po celom svete zamestnancom nariadili prácu z domu. Ak svoj PC nemáte vybavený, je čas to zmeniť.

0

So šíriacou sa nákazou novým koronavírusom sme si museli zvyknúť na nový spôsob života v izolácií. Spoločnosti po celom svete ako Google, Facebook, Apple, Microsoft či Twitter svojim zamestnancom nariadili, aby začali pracovať z domu. Podobné rozhodnutia spravili aj mnohé slovenské a české firmy.

Výsledkom je kultúra tzv. home office, teda práce z domu, ktorú si teraz majú možnosť vyskúšať tisíce ľudí. Mnohí však na takýto štýl nie sú pripravení. Doma nemajú schopný notebook alebo počítač a aj keď ho majú, chýbajú im tam moderné programy alebo dokonca operačný systém. Najdôležitejším prvkom pri práci z domu je v mnohých prípadoch balíček Microsoft Office. Uvedomujú si to aj predajcovia, ktorí okamžite znížili cenu za jednotlivé balíčky.

Microsoft Office 2016 a 2019 za rekordne nízke ceny

Office 2019 je najnovším vydaním kancelárskeho balíčka od Microsoftu. Ponúka všetko to, na čo ste zvyknutí a ešte niekoľko veľmi užitočných funkcií navyše. Okrem toho, pri Office 2019 nemusíte platiť mesačné predplatné ako pri Office 365.

Jedným z predajcov, ktorí ponúkajú licencie je overený obchod Keysworlds.com. Ten Office 2019 do ponuky zaradil so zľavami, aké sa tak často nevidia. Balíček predáva za 58,99 €, no to nie je všetko. Pre čitateľov AndroidPortal.sk si pripravili ďalšiu 50 % zľavu. Po zadaní kupónu Emkeys50 sa cena zníži na 29,49 €, čo vôbec nie je zlé.

Je však nutné poznamenať, že Office 2019 je kompatibilný len s Windows 10, takže ak ho nemáte, treba ho nainštalovať. Dobrou správou je, že kupón Emkeys50 platí aj pre licenciu na Windows 10. Kúpiť si dokonca môžete aj zvýhodnené balíčky s Office 2019 a Windows 10 Pro alebo Office 2019 a Windows 10 Home.

Nezabudlo sa ani na tých, ktorí nepotrebujú všetky nové funkcie v Office 2019. Pre takéto prípady je pripravený Office 2016 za nižšiu cenu. Kúpiť si ho môžete za 19,79 €. Stačí zadať kupón Em16keys40.

Windows 10 už za 8,67 €

Ak si chcete preinštalovať počítač alebo notebook a potrebujete Windows 10, využiť môžete perfektnú ponuku na Windows 10. Momentálne stojí len 8,67 €. K takto nízkej cene sa opäť dostanete pomocou kupónu, ktorý ju zníži. Pri objednávke nezabudnite zadať Emkeys38, ktorý automaticky aplikuje 38 % zľavu.

Výrazná zľava (50 % na Office) platí len do konca marca. 38 % zľava na Windows 10 má dlhšiu platnosť.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.