Úvod Výrobcovia Xiaomi Vytlačte čokoľvek kdekoľvek: MBrush je miniatúrna tlačiareň, aká tu ešte nebola

Vytlačte čokoľvek kdekoľvek: MBrush je miniatúrna tlačiareň, aká tu ešte nebola

(Sponzorovaný obsah) Aj počas pandémie sa dá nakúpiť, a to pomerne lacnejšie než bežne. Tieto zariadenia vám pomôžu alebo zlepšia deň.

0

Výrobcovia elektroniky sa neustále snažia prísť s novými zariadeniami, ktoré by mohli vylepšiť náš každodenný život. Jedným z takýchto zariadení je aj miniatúrna tlačiareň MBrush, ktorá dokáže vytlačiť text alebo obrázky na takmer akýkoľvek povrch.

MBrush – miniatúrna tlačiareň

Cena: 89,99 € | Kupón: VPPLZPSX

Tlačiareň dokáže tlačiť na akýkoľvek povrch. Problém jej nerobí drsný, zakrivený alebo nerovný povrch, na ktorý môžete nanášať vami navolený dizajn. Samotné zariadenie pritom váži len 160 gramov (zhruba ako smartfón), preto sa s ním ľahko zaobchádza a problém nebudete mať ani s jeho prevozom na iné miesto.

Tlačiareň môžete pripojiť k svojmu smartfónu, cez ktorý sa samotné tlačenie ovláda. V aplikácii si totiž zvolíte, čo chcete vytlačiť a môžete začať. Na jedno nabitie pritom vydrží fungovať až 6 hodín. Pri režime stand-by vydrží až 1 rok.

Ak potrebujete zariadenia pre prácu, nie pre zábavu, máme tip aj pre vás.

Xiaomi JIMMY JW31 + Xiaomi Coclean

Cena: 156,99 € | Kupón: waEZNCFT

Ručnú „wapku“ od Xiaomi poznáte asi všetci. Stačí jej poskytnúť zdroj vody (voda vo vedierku alebo čokoľvek podobné) a môžete umývať či už auto, bicykel alebo motorku. Ide o veľmi šikovné zariadenie, ktoré ocenia všetci tí, ktorí chcú mať svoj (ne)motorový prostriedok v tip top stave.

Obchod Geekmaxi práve spustil parádnu akciu, v ktorej Xiaomi JW31 spája s taktiež veľmi obľúbeným a šikovným gadgetom, Xiaomi Coclean. Xiaomi Coclean je vysávač do auta, ktorý nie je väčší ako termoska a pritom dostatočne výkonný na základnú údržbu. Je bezdrôtový, preto sa s ním skutočne dostanete všade, kam budete potrebovať.

Set výbavy pre auto je momentálne v akciovej cene 156,99 €. Nezabudnite však použiť kupón waEZNCFT.

Obchod Geekmaxi do ponuky zaradil aj množstvo šikovných a hlavne cenovo zvýhodnených (do 50 %) gadgetov pre upratovanie a dezinfekciu. Všetky zariadenia nájdete na tejto adrese.