Úvod Výrobcovia Xiaomi Výrobcovia reagujú na koronavírus: Takúto zmenu zavádzajú!

Výrobcovia reagujú na koronavírus: Takúto zmenu zavádzajú!

0

Už onedlho by sme sa mali dočkať predstavenia nového radu Xiaomi Mi 10 a následne aj herného smartfónu Black Shark 3. Stať sa tak má ešte pred tým, ako Samsung predstaví svoju sériu S20. Veci však výrazne komplikuje koronavírus. Téme sa venuje server Gizmochina.

Ak sa budeme riadiť vyššie uvedenými informáciami, nový rad Mi 10 by sa nám mal ukázať ešte pred 11. februárom. Zrejme však nepôjde o bežné odhalenie.

Zdroj: Gizmochina

Kvôli šíriacemu sa koronavírusu, ktorému sme na našom webe venovali nemálo článkov, uvažujú čínske spoločnosti (vrátane Xiaomi) nad predstavením svojich produktov online.

K situácii sa vyjadril aj CEO Black Shark, Lou Yuzhou, podľa ktorého nie je kvôli koronavírusu vhodné usporadúvať tlačovú konferenciu, kde sa stretnú obrovské masy ľudí. Preto sa rozhodol pre predstavenie prostredníctvom „vysokokvalitnej online konferencie“. Presný dátum jej konania však zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: Gizmochina

Online predstavenie však nie je výhodné len z hľadiska zamedzenia šírenia nebezpečného vírusu. Touto formou totiž dokážu spoločnosti ušetriť nemalé množstvo peňazí, ktoré by inak museli investovať napríklad do prenajatia potrebných priestorov.