Úvod Výrobcovia Huawei VYHODNOTENIE: Vyhrajte fantastické slúchadlá Huawei FreeBuds 3 v hodnote 169 €!

VYHODNOTENIE: Vyhrajte fantastické slúchadlá Huawei FreeBuds 3 v hodnote 169 €!

Chcete si vychutnať kvalitný zážitok z hudby bez nutnosti rozmotávať káble? Zapojte sa do súťaže!

0

Rok 2019 bol vo výraznej miere ovplyvnený príchodom bezdrôtových slúchadiel. Výrobcovia sa pretekajú v tom, kto dokáže pripraviť kvalitnejšie slúchadlá s lepším podaním zvuku, dlhšou výdržou a kvalitnejším prevedením.

S lúčiacim sa 3,5 mm výstupom pre slúchadlá sa stali obľúbeným doplnkom moderných smartfónov.

Vyhodnotenie súťaže

Po spustení náhodného generátora čísel sa šťastie usmialo na Zdenku Poržoltovú! V mene celej redakcie TECHBYTE a AndroidPortal gratulujeme. Ak si sa nám ešte neozvala, napíš nám do správy na Facebook alebo na email redakcia@techbyte.sk.

Huawei FreeBuds 3
Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3

Kvalitnejšie bezdrôtové slúchadlá však v žiadnom prípade nie sú lacnou záležitosťou. V spolupráci so spoločnosťou Huawei si tak máte možnosť zasúťažiť o jedny z najlepších bezdrôtových slúchadiel na trhu – Huawei FreeBuds 3. Stačí, ak nás navštívite na Facebooku, kde sa môžete do súťaže zapojiť.

Huawei FreeBuds 3 ponúkajú prémiové spracovanie, schopnosť potlačiť okolitý hluk a veľmi jednoduché a príjemné párovanie s telefónom. Na jedno nabitie vydržia slúchadlá hrať 3-4 hodiny, pričom samotné puzdro slúži aj ako power banka schopná zabezpečiť ďalších 20 hodín prehrávania.

Budúci majitelia sa tak majú na čo tešiť. My sme ich testovanie veľmi užili a veríme, že podobné pocity z nich bude mať aj výherca.

Súťaž prebieha od 24. februára a končí 1. marca 2020 o 23:59. Po tomto dátume vyžrebujeme jedného z vás.

Pravidlá súťaže