Úvod Výrobcovia Samsung Až 32 miliónov predaných kusov: Trio Galaxy S20 má byť tento rok...

Až 32 miliónov predaných kusov: Trio Galaxy S20 má byť tento rok mimoriadne populárne

8
Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung nedávno predstavil svoju novú sériu vlajkových lodí Galaxy S20. Tá pozostáva z modelov S20, S20+ a S20 Ultra, ktoré sa síce v určitých ohľadoch odlišujú, no jedno majú spoločné – sú to špičkové zariadenia, po ktorých je a zrejme ešte aj dlho bude obrovský dopyt.

Samsung tak do svojich čerstvých noviniek vkladá obrovské nádeje. Čo si ale o nich myslí známy analytik Ming-Chi Kuo? Podľa neho sa juhokórejskému výrobcovi tento rok podarí predať približne 32 miliónov smartfónov, čo je pri pohľade na minuloročné predaje (36-38 miliónov predaných modelov zo série S10) pomerne nízke číslo.

Ming tvrdí, že zariadenia trpia nedostatkom inovácií v oblasti používateľskej skúsenosti, a to aj napriek obrovským vylepšeniam hardvéru. A to je zrejme dôvod, prečo do tohtoročnej série nevkladá tak vysoké nádeje ako samotný výrobca.

Ako sme už spomenuli v úvode, po novinkách je skutočne obrovský dopyt, čo znamená, že ani ich vyššia cena pre mnohých nie je prekážkou. Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra sa začnú na Slovensku predávať za 899 €, 999 € a 1 349 €.

Bude mať renomovaný analytik pravdu? Alebo mu Samsung dokáže, že sa mýli? To zrejme ukáže len čas.

Ako ste na tom vy? Plánujete si zaobstarať jeden z troch nových kúskov? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.