Úvod Výrobcovia Huawei Na Slovensku ho nekúpite: Huawei Band 4 Pro je fantastický náramok za...

Na Slovensku ho nekúpite: Huawei Band 4 Pro je fantastický náramok za 56 €

(Sponzorovaný obsah) Na zakúpenie z EÚ skladu máte poslednú šancu!

0

Huawei za posledné roky vyvinul niekoľko výnimočných zariadení. Medzi tie najúspešnejšie patrí aj fitness náramok radu Huawei Band. Ten najnovší, Huawei Band 4 Pro sa však na Slovensku nepredáva. To však vôbec nevadí, kúpiť si ho môžete z EÚ skladu, no treba sa poponáhľať. Ostáva vám na to už len posledných pár hodín.

Huawei Band 4 Pro

Cena: 56,99 € | Dostupnosť: EÚ sklad (poštovné zdarma)

Huawei Band 4 Pro ponúka 0,95-palcový farebný AMOLED displej s vysokým rozlíšením, vďaka čomu na ňom uvidíte aj tie najmenšie detaily. Zariadenie disponuje kovovou konštrukciou so silikónovým remienkom, vďaka čomu sa perfektne hodí napríklad na športovanie.

Band 4 Pro má 11 rôznych športových režimov, ktoré sú schopné zbierať 127 rôznych športových dát. Nechýba mu vstavaný GPS modul, merač okysličenia krvi (oximeter), merač prejdených krokov, rýchlosti tepu či systém pre monitorovanie spánku.

Rozdiel medzi Huawei Band 4 a Band 4 Pro je naozaj výrazný. „Pro“ model má navyše GPS modul, bežeckého trénera Running Coach, špeciálnu technológiu TruSleep a viac. Čerešničkou na torte sú nádherné ciferníky. Ak by sa vám však predsa len nepáčili, môžete si stiahnuť výtvory od tretín strán.

Vynikajúca je aj cena. Najnovší model sa totiž na eBay predáva za 56,99 €. Treba sa však poponáhľať. Poštovné z nemeckého skladu končí už o pár hodín (17. januára). Ak ho chcete rýchlo, treba sa rozhodnúť čím skôr.