Úvod Zariadenia PlayStation 5 vraj uvidíme „do mesiaca“: Konzola novej generácie láka na bohatú...

PlayStation 5 vraj uvidíme „do mesiaca“: Konzola novej generácie láka na bohatú výbavu

0

Spoločnosť Sony pred pár dňami potvrdila, že sa tento rok nezúčastní eventu E3. Vieme však, že svoju novú konzolu predstaví už čoskoro, v čom nás po najnovšom ešte viac utvrdil aj jeden z vývojárov, píše BGR.

Pred necelým týždňom sme vás prostredníctvom samostatného článku informovali, že PlayStation 5 bude disponovať spätnou kompatibilitou pre hry a vyjde nás na približne 450 eur. Spomenuli sme aj 5. február, čo je deň, kedy sa má v New Yorku konať stretnutie PlayStation a možno aj horlivo očakávané predstavenie.

Tento scenár sa po najnovšom zdá byť ešte reálnejší. Vývojár David Jaffe totiž na Twitteri potvrdil, že PlayStation 5 spoznáme už o „menej ako 4 týždne“. Ide o masívne odhalenie, keďže Jaffe sa podieľal aj na vývoji titulov ako God of War či Twisted Metal, a tak mu mnohí dôverujú.

Dáva to zmysel. PlayStation 5 sa má na pulty obchodov dostať na konci tohto roka, čo znamená, že pre Sony bude najlepšie konzolu predstaviť v priebehu prvých mesiacov.

Ak sa budeme riadiť príspevkom vývojára, môžeme debut konzoly očakávať niekedy okolo 15. februára. Ako sme však spomenuli vyššie, často sa hovorí aj o 5. februári.

Neostáva nám teda asi nič iné, než čakať.