Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi má riešenie na všetko: S bolesťou chrbta a zlou cirkuláciou krvi pomôže šikovný...

Xiaomi má riešenie na všetko: S bolesťou chrbta a zlou cirkuláciou krvi pomôže šikovný gadget!

(Sponzorovaný obsah) Xiaomi má vo svojom arzenále šikovné riešenia na takmer čokoľvek. Pekným príkladom je nový Xiaomi Jeeback.

17

Digitalizácia sveta je v plnom prúde a mnohí z nás sa počas pracovného dňa ocitli na stoličke pred počítačom. Ľudské telo na takýto typ práce z dlhodobého hľadiska nie je prispôsobené, čo sa často prejavuje na fyzickom zdraví. Sedavý spôsob často ovplyvňuje hlavne krčnú chrbticu a zlú cirkuláciu krvi. Špičkové spoločnosti preto pracujú aj na riešeniach, ktoré si s takýmito problémami dokážu poradiť.

Čínsky technologický gigant Xiaomi preto vyvinul masážnu hlavicu pre všetkých tých, ktorí dobrovoľne alebo nedobrovoľne väčšinu dňa presedia za počítačom. Sedavé zamestnania sú reálnym problémom, ktorý trápi tisíce Slovákov. Úľava od bolesti pritom nemusí byť náročná či už finančne alebo časovo.

Xioami Youpin JEEBACK

Cena: 43,99 € | Poštovné: Zadarmo

Masážna hlavica Xiaomi Jeeback je elektronický nástavec za krk, ktorý vôbec nevyzerá zle a ešte lepšie funguje. Na zadnej strane sú totiž umiestnené tri masážne body, ktoré pri zapnutí prístroja pulzujú podľa nastavené programu a bodov intenzity. Vďaka svojej nízkej váhe (190 gramov) pre človeka, ktorý prístroj nosí, nepredstavuje veľkú záťaž, čo je to posledné, čo by ste chceli.

Masážne body so sebou prinášajú niekoľko funkcií. Dokážu sa totiž zahriať až na 42 °C, vďaka čomu veľmi účinne dokážu nahradiť napríklad zahrievacie vankúše či iné príslušenstvo z podobného súdka. Okrem hrejivosti však ponúknu hlavne masážnu funkcionalitu. Kombinácia tepla a masáže v oblasti krčnej chrbtice pozitívne vplýva nielen na prekrvenie oblasti, kde sa prístroj nachádza, ale aj celého tela. Veľký vplyv má aj na prípadnú bolesť hlavy, ktorú znižuje.

Masážna hlavica je vybavená niekoľkými senzormi, vďaka ktorým vie, keď si ju dáte dole a do jednej minúty sa automaticky vypne. Nabiť ju môžete pomocou USB C kábla (pribalený). Na jedno nabitie zas pri bežnom využívaní vydrží približne 1 týždeň.

Xiaomi Youpin Jeeback je tak perfektným príslušenstvom pre každého z nás, kto v práci alebo doma sedí za počítačom. Je pritom jedno či máte 20, 40, 60 rokov alebo niečo medzitým. Na Slovensku Xiaomi Jeeback v obchodoch nenájdete. My sme ho zohnali na obľúbenom webe eBay, kde si ho môžete kúpiť za 43,99 €. Nie je to teda zariadenie, ktoré by vás vyslovene finančne zruinovalo.

Predajca vám je ho schopný doručiť medzi 31. decembrom a 7. januárom. Na Vianoce to teda nebude, no na niečo, čo vám pomôže prekonať symptómy sedavej práce, sa počkať rozhodne oplatí.