Úvod Novinky Windows 10 je opäť v zľave: Uchmatni si svoj za 8,98 €!

Windows 10 je opäť v zľave: Uchmatni si svoj za 8,98 €!

(Sponzorovaný obsah) Windows 10 a Office sú opäť v zľave!

0

Vianoce nám klopú na dvere. Je to čas, ktoré všetci radi trávime v kruhu rodiny. Zároveň je to aj čas nákupov, ktoré sa snažia využiť aj predajcovia. Jedným z takýchto predajcov je aj spoločnosť GoodOffer, ktorá opäť znižuje cenu vybraných softvérov a operačných systémov. Windows 10, napríklad, klesá na cenu 8,98 €.

Ak si na Vianoce skladáte nový počítač alebo aktualizujete ten starý (lúčiaci sa Windows 7) a nemáte licenciu Windowsu, žiaden problém. GoodOffer prichádza so zľavou, aká tu už dávno nebola. Windows, Office a ďalšie ponuky, ktoré využili už stovky ľudí, môžete využiť aj vy.

30 % zľava na Windows 10, Office 2016 a viac

Začnime príjemnou tridsaťpercentnou zľavou. Pri použití kupónu „AXmas30“ sa vám aplikuje zľava 30 %, ktorá platí na všetok softvér nižšie.

40 % zľava na Office 2019 a balíčky Office 2019 + Windows

Ak hľadáte úplné vybavenie pre váš starý či nový systém, využiť môžete 40 % zľavu. Stačí si vybrať samotný Office 2019 alebo kombináciu Windows 10 Pro či Windows 10 Home s Office 2019 a zadať kupón „AXmas40“. Balíčky, pre ktoré zľava platí sú nižšie.

Rýchlosť a cena

Azda najväčšou výhodou Goodoffer24 je, ako sme už spomenuli, cena. S tou ide ruka v ruke rýchle doručenie licencie pomocou emailu, takže z nového programu sa môžete tešiť okamžite. Všetky kľúče budete mať bezpečne uložené na emailovej adrese. Ak by predsa len došlo k problémom, neváhajte kontaktovať podporu na info@goodoffer24.com, kde vám veľmi radi pomôžu.

Obchod zároveň garantuje funkčnosť licencie a ponúka prémiovú starostlivosť až po dobu 1 roka. Akékoľvek problémy môžete vyriešiť kontaktovaním predajcu na vyššie spomenutej emailovej adrese.

Len pre nové inštalácie

Aktivačný kľúč sa dá využiť len pri čistých inštaláciách Windowsu. Ak už máte nainštalovaný Windows, je nutné ho preinštalovať.

Vezmite prosím na vedomie: Toto je sponzorovaný článok a jeho obsah môže a nemusí reprezentovať myšlienky alebo názory AndroidPortal a našich redaktorov.