Úvod Výrobcovia Oppo Ktorý telefón bude najvýkonnejší? Snapdragon 865 ako prvý získa tento výrobca!

Ktorý telefón bude najvýkonnejší? Snapdragon 865 ako prvý získa tento výrobca!

0

V roku 2020 sa zrejme dočkáme debutu nového smartfónu z dielne spoločnosti Oppo. Konkrétne hovoríme o modeli Find X2, ktorý by mal okrem iného ponúknuť slušný výkon a kvalitný displej s vysokou obnovovacou frekvenciou. Z radu však vystupuje najmä vďaka procesoru, píše 9to5Google.

Keď bol predstavený pôvodný Find X, mnohí verili, že ide o koncept, ktorý sa nikdy nedopracuje na trh. Nakoniec sa tak ale skutočne stalo, a to aj napriek nepríjemným problémom spojených s vysúvacím fotoaparátom.

Teraz sa dozvedáme, že pokračovanie radu, teda Find X2, bude vlajková loď s vysoko kvalitným displejom s vysokou obnovovacou frekvenciou. Taktiež by malo ísť o prvý smartfón vybavený nedávno predstaveným čipsetom Snapdragon 865.

Značných vylepšení by sme sa mali dočkať aj v oblasti fotoaparátov, ktoré pochádzajú od spoločnosti Sony. Obecne majú ponúknuť oveľa lepší výkon, no najviac ich prítomnosť pocítime pri fotení v priestoroch so slabým svetlom.

Dobrou správou je, že na Oppo Find X2 už nebudeme musieť čakať dlho. Vlajková loď má totiž debutovať v priebehu prvého štvrťroku 2020, ktorý je od nás vzdialený len na pár týždňov.